Normalde derbilerde Faslı kırmızı görecek diye geceleri uyku tutmazdı ama bu sefer biraz rahatım

Kralhanda çok net biliyor ki yeni ve uzun soluklu bir sözleşme kapmanın yolu yarınki maçtan geçiyor, ona göre oynayacaktır.

1 gol 1 asistle 3 yılı garantiler reyiz
IMG_0664.webp

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Skor bakımından söylüyorum. 0 0 giden maçta sapıtıyorlardı gol gelmeyince. Kontraya müsait bir takımız o bakımdan
Kontraya arda ve feghuli ile mi çıkacağız?
Bir tek emre Kılınç var onu da ortasahadan kontraya çıkarmak zor.

Onyekuru olsaydı o zaman dediğin gibi olabilirdi.

Kontraya arda ve feghuli ile mi çıkacağız?
Bir tek emre Kılınç var onu da ortasahadan kontraya çıkarmak zor.

Onyekuru olsaydı o zaman dediğin gibi olabilirdi.
Omar ve Linnes'le yapıyoruz biz daha çok o işi. Emre veya Belhanda da olabilir. Özellikle oynarsa Caner'in arkasına sarkmak çok kolay. Kanatların rolü farklı bizde statik oldukları için kontra opsiyonlarımız bekler ve iç oyuncuları.

Önemli olan orta sahanın işlemesi. 2. Bölgede basacaklarını düşünüyorum tolgayla falan. Marcao luyindamadan başlatmazlar presi ama tamamen de kapanmazlar. Taylan ve Belhanda'nın performansı belirleyici olacak burada, Emre'nin belirli bir standartın altına düşmeyeceğini düşünüyorum.

Bir de oyundan falan bağımsız Fatih etkeni var belirleyici faktörlerden birisi olabilir.

yarın kadrolar acıklandıgında kadroyu erolmu emremi kurmuş belli olacak,erolun emreden kacışı yok

Bence şu kadroyla çıkacak

————Altay
GG - Tiss - Lemos - Caner
—-Gustavo - Ozan
Thiam - Sosa - Valencia
————Samatta

Normalde Ozan yerine Tolga yapmak ister ama hem gerginlik çıkarmak için hem defansif çıktı diye tepki görür korkusuyla Ozan’ı çıkarır, ama Sosa’yı kesin oynatır

İleriyi de Thiam yerine Sinan / Valencia yerine Ferdi yapar belki

sosasız çıkmaya maçası yemez

olası galibiyetimizde doğrarlar erolu

Geri
Üst Alt