Bence şu kadroyla çıkacak

————Altay
GG - Tiss - Lemos - Caner
—-Gustavo - Ozan
Thiam - Sosa - Valencia
————Samatta

Normalde Ozan yerine Tolga yapmak ister ama hem gerginlik çıkarmak için hem defansif çıktı diye tepki görür korkusuyla Ozan’ı çıkarır, ama Sosa’yı kesin oynatır

İleriyi de Thiam yerine Sinan / Valencia yerine Ferdi yapar belki

Bu tvler beni takip ediyor herhalde
Bizi en çok zorlayacak kadro bu olur, beklerimiz çıkmakta zorlanırsa bizim hücum aksiyonlar büyük oranda sekteye uğrayabilir

kolay olmayacaktır, fb maçı kilitler. alırsak 1-0 alırız veya berabere biter diye düşünüyorum. ilk yarı 0 maç sonucu 1 tahminim.

ciddi bir rotasyon yapmalıyız. kıcıkırık fb macı yuzunden rangers macını riske atamayız.

Erol bulut önce yenilmemek isteyecektir malûm yenilirse daha 3.haftada 5 puan gerimize düşecek geçen haftaki 9 kişilik hatay fiyaskosundan sonra bi de derbi mağlubiyeti 5 puan geriye düşme kabusu olur istifaya çağıran bile olur 3.haftada o yüzden defansif bir kadro çıkarır önemli olan ilk golü bulup öne geçmemiz gerisi çorap söküğü gibi gelir

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Erol bulut önce yenilmemek isteyecektir malûm yenilirse daha 3.haftada 5 puan gerimize düşecek geçen haftaki 9 kişilik hatay fiyaskosundan sonra bi de derbi mağlubiyeti 5 puan geriye düşme kabusu olur istifaya çağıran bile olur 3.haftada o yüzden defansif bir kadro çıkarır önemli olan ilk golü bulup öne geçmemiz gerisi çorap söküğü gibi gelir

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Öyle bir şey olursa melonun jrsiyle gol attığı maça döner oyun

bu itler 90dk yatar falcao falan pozisyon bulamaz cagnenin bi şekil yapması lazım artık

sanılanın aksine basit bi mac olacak

ard arda gollerle ilk yarıda işi bitirecegimizi düsünüyorum

skor tahminim 3-0

goller: emre kılınc. belhanda. diagne

Geri
Üst Alt