Ei389wbWkAA21MQ

mac saatini bekliyorum

Bu kamiller yavaş yavaş top gezdirerek bizi yormaya çalışır ilk yarı. İlk 20 dk içerisinde gol bulursak bunların ayakları birbirine dolanır sonra saplama şov olur

Kesinlikle ve kesinlikle tempo yapmalıyız
Yaşlı kadrolarını sürklase etmenin yolu bu

Ben açıkçası temkinli ve sert başlayacaklarını ve uyutmaya, oyunu yavaşlatmaya çalışacaklarını düşünüyorum

Ne oynarsak oynayalım hızlı pas ve hızlı geçiş oynamamız lazım

Nereye önlem alacaklarını şaşırırken skoru bulmuş oluruz

Ama onlara uyarsak ortasaha mücadelesine döner maç ki onların istediği de bu olur, yaşlı beklerini başka türlü oyuna dahil edemezler çünkü

Kesinlikle ve kesinlikle tempo yapmalıyız
Yaşlı kadrolarını sürklase etmenin yolu bu

Ben açıkçası temkinli ve sert başlayacaklarını ve uyutmaya, oyunu yavaşlatmaya çalışacaklarını düşünüyorum

Ne oynarsak oynayalım hızlı pas ve hızlı geçiş oynamamız lazım

Nereye önlem alacaklarını şaşırırken skoru bulmuş oluruz

Ama onlara uyarsak ortasaha mücadelesine döner maç ki onların istediği de bu olur, yaşlı beklerini başka türlü oyuna dahil edemezler çünkü
Aynen çok doğru. Bu yüzden hep sert oynayıp maçı soğutmaya bizim oyuncuları yıldırmaya çalışacaklar. Ama kaçınılmaz son olacak

Palabıyık denilen denyonun maçın başından üstüne gitmeliyiz yoksa bize çökmeye kalkışacakları aşikar, hoca bu sene itiraz etmiyoruz dedi ama bu maç özelinde hakemin üstüne gitmek lazım, 2 sene öncekiler daha maç başlamadan koridorlarda sesli konuşulmalı ki korku iliklerine kadar işlesin.

Klasik bir sikeci maci olur. Top oynamaya gelmezler. Bir sans golu yada beraberlik onlar icin yeterlidir. Seyircisiz olmasi genel kani aksine bizim icin avantaj cunku taraftar baskisi ile haldir huldur saldirmayiz. Bu pisliklere karsi sabirla hucum edelim gol yemeden net bir galibiyet cikaririz.

Geçen sezon sonundaki travma futboldan sonra herkes temkinli yaklaşıyor ama Ben Hocaya aşırı güveniyorum artık. İzlediğim en rahat derbi olacak

Gectigimiz sezon Ocak’tan pandemi’ye kadar oynadigimiz futbol icin de aynisini dusunuyordum makine gibi isleyen bi takim izliyorduk

Bu sezon ayni sekilde basladik hatta fizik olarak daha haziriz

Tartismasiz ligin üstünde bir futbol oynuyoruz bu yuzden rahatim

Maç kazanma taktiğimiz.

Sosa'nın oynayacağına inanıyorum.Neden inanıyorum,çünkü 9 kişi kalan hatay takımına gol atamamışsın thiam veya defanstaki uzun boylu oyuncularını rakip kaleye yollamamışsın,oyuna sonra aldıgın sosa sana pozisyon yaratmış bunu taraftarın gördüğü için çokta tepki var üstünde 11 oynatacaksın.

Arda Turan konusunda bayağı dinlendi ama fiziği halen yeterli mi ?
Ben olsam etobo taylan emre belhanda feghouli 11 ile başlardım. çünkü prese dayalı ama etobonun oyunu pas olarak yavaşlatacağı bir gerçek pas oyununa daha alışamadı.pas oyunu oynayacaksak ardaya değil de emreye focuslanmaya devam etmeliyiz.

Ayrıca bizim sıkıntılı olacağımız yer santrafor çünkü falcao karşısında fizikli stoperler varsa bir şey yapamıyor.

Bence prese dayalı oynamalıyız şok presler ile kaptıgımız toplarda çok boş alan yakalayabiliriz.

Derbiler hep sıkıcı oldu son yıllarda.O yuzden temkinli bir oyun bekliyorum.Defans hatları daha oturmamış ama Falcao da iyi durumda değil.Başak maçında görduk ki sert stoperlere karşı eziliyor.

Geri
Üst Alt