Bizim Borclar yükseldi, FFP‘den dolayi Transfer yapamiyoruz.

Fenerbahce bomba üstüne bomba Transferlerde.

Gönlümden bunlar geciyo :

Sampiyon Galatasaray
Champions League e katilip Borcsuz kapatiyoruz, Ali Koc kacmak icin yer ariyor cünkü Para kalmadi, cok harcama yapildi, cepten cok ödedi ve durumlara cok kötü

Hadi Galatasaray yap Türk Futboluna yine bu güzellik!

Oldukça heyecanlı bir şekilde uyandım. 12-1’e kadar uyurum diyordum ama olmadı.
Takım formda, rakip formsuz... Bir sorun yaşamadan özgüvenli bir şekilde oynayıp net bir galibiyet alalım.

dağılabiliriz

1601191336824.webp

Bunlar kendi formlarında bir havalanmış bi yerleri kalkmış düne kadar fark yemeyelim diyenler 3 atar olmuş, ligin en rahat maçı diyen olmuş, eziklerin bize karşı başarılı olma şanları sıfır sıfır sıfır neden mi ?

Bizim oynumuz net bekler üzerinden bindirme, alan değişimi sonrası açıkların içe girerek savunmaları bozması sağ iç ve sol için süpriz kanat akınları, eziklerin ise zayıf halkası bekleri çünkü 2 side hücum beki temposuz savunma yönü zayıf, Maç başladığında Gökhan ve Caner benim adamım Arda ve Feghouli diyor ama aslında alakası yok, onlar ortaya girip beklere alan açıyor EmreK süpriz dalışlar yaparak göbekte kovalamıs gereken ön libero kanada deplase olamadığına bek + iç oyuncusu rakip bekiyle kalıyor, doğru pas geldiğinde hızlı rotasyon gerçekleşip kanattan pozisyon akıyor, göbekte Belhanda ve Taylan bir içeri bir çizgiye giden Feghouli'yi stoper bek arası topla kaçırıyor ki Caner'in kariyeri boyunca en eksik olduğu nokta, bu noktada Falcao o top banko gelecek yeter ki doğru pozisyon alsın bitirsin, EmreK doğru koşular atsın, özellikle EmreA gelince bu konuda kompetan Falcao arkası çok iyi koşular atıp goller atacağı şüphesiz, bizim sistemimizin 2 zayıf 2 noktası var, Belhanda ve Taylan'ın yapacağı bekler kaçtığı zaman ki top kayıpları ve topla çıkmak zorunluluğumuzdan doğan özellikle Luyindama'nın fantezik hataları bunun dışında zaten açık vermeyeceğimizi düşünüyorum, bence maçın adamı net EmreK olacak Falcao'yu iyi yemleyip arkadan atılan koşularda ve beklerin yay üstüne doğru orta değilde pas ile atacakları toplarla Emre gol ve goller bulacağı maç olarak görüyorum, bu arada rakipte kafaya çıkacak hücum oyuncusu yok gibi bir şey kalecileri yan topa çıkamıyor Luyindama kornerden yazarsa şaşırmam, skor tahminim 3-0 EmreK - Falcao(p) - Luyindama kornerden.

Zaman geciremeyenler güzel bir yemek siparis etsin birazdan
Onu beklemek falan derken 2 saatinizi alir
Ben öyle yapcam

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Çok net berabere bitecek maç.

Seyirci yok, FB için ölüm kalım maçı haline geldi ve en önemli faktör de hakem.

Hakem Ali Palabıyık (bu adam %100 faul olan gölü, VAR çağırmasına rağmen, saha içinde 3 dakika VAR ile konuşup, VAR'a gitmeyen bir hakem. Bu yüzden de Kadıköy galibiyetini 1 sene ertelemeli almak zorunda kalmıştık)

Bu maçta da tahminim, oyunu ağırlaştırmak adına bir sürü faul çalıp, iki kritik noktada da rakip lehine düdük çaldı mı tamamdır.

Aynı Fırat Aydınus gibi, 2-0 giden maçta alakasız bir penaltı ile FB'yi nasıl oyunda tuttuysa, bu arkadaş da ilk fırsatta üzerine düşeni layıkıyla yapacaktır.

Tahminim %60 beraberlik, %30 FB, %10 maç yarıda kalır.

Geri
Üst Alt