Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin VAR Hakemi geçen sezon Galatasaray - Gaziantep maçına verdiği skandal kararlarla damga vuran Alper Ulusoy oldu!

Orta Hakem: Ali Palabıyık
4. Hakem: Mete Kalkavan
VAR: Alper Ulusoy
AVAR: Bahattin Duran

SEVGİ SÖZCÜKLERİ GÖNDERİYORUZ. @TFF_Org https://t.co/gJTxdF4WI8

Ne güzel tezgah ama.
Bizim yönetim hala uyusun.
Gözümüze soka soka yapıyorlar artık.
Terim olmasa cidden fb 2.0 oluruz. Bu ne ya

Alper Ulusoy geçen sezon hiç uygulanmayan saniye kuralını uygulayıp puan kaybederek yarıştan kopmamıza neden olan hakem bozuntusu değil mi orta hakeme bak var hakemine bak aklıma gelen başıma gelmez inş gerçi senin yöneticin beyaz sayfa derse onlar da böyle hakem verir

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1601197488434.webp

Feghouli'yi sonunda kestim.

Hakem korkusu olanlar sonuna kadar haklı , diyelim bizi dogradilar maçta ne olacak sonra hoca çıkıp çıldıracak yönetim sus pus kalacak bunu herkes biliyor onların istediği de bu zaten hoca konuşsun hemen yapistirsinlar 5 maç cezayı ... Ne yazık ki bunların bunu yapmaktan başka çareleri yok bizi durdurmak için ve göreceksiniz deneyecekler ama tek isteğim dominant bir oyunla bu cakalligi engellememiz

Umarım aleyhimize hakem skandalı olmaz zira orta hakem de vardaki şahıs da bunu yapabilecek potansiyelde daha 3.haftada farkın 5 olması kimsenin işine gelmez çünkü

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zaten o yuzden fenerin kadrolu tetikcisi ali palabiyik ve vara da alper ulusoy atandı.

GS bu maci da alirsa ibb, bjk, fb , trabzonun durumu belliyken riski alamadi tff!! Mutlak dogranma istiyor!!

Umarim FT ve futbolcular sinirlerine hakim olurlar. Bize yine 8-9 mac cezalik tezgah pesinde bu serefsizler!!

Bizi bu mac yenerek tff durduramayacagini biliyor. O yuzden bize ceza aldiracaklar. Ali palabiyik, alper ulusoy, mete kalkavan, bahattin duran hepsi tescilli GS dusmani.

Bu kadar aleni tezgah olamaz. GS bu maci alirsa neler olacagini tff biliyor. Yenilmemiz ve rekabet icin GS teknik ekip ve futbolcularin 5-9 mac ceza alacak kadar kudurtacaklardir. Aman dikkat.

Son düzenleme:
o hakemlerle ben de şansımızı zor görüyorum 2 sene önceki derbide VAR varken feghoulinin ayağına basıp gol atmışlardı ona rağmen golü vermişlerdi hala sorgularım o poziyonu alenen kollama da yapılmaz. Bilemiyorum altan hakemi de yenmek için ekstra oynamak gerek

Fegulinin büyük maç performanslarını beğeniyorum.
Bu tip maçlarda kaliteli ayaklar fark yaratır.
Bence 1 gol yada asisst yapacak.

o hakemlerle ben de şansımızı zor görüyorum 2 sene önceki derbide VAR varken feghoulinin ayağına basıp gol atmışlardı ona rağmen golü vermişlerdi hala sorgularım o poziyonu alenen kollama da yapılmaz. Bilemiyorum altan hakemi de yenmek için ekstra oynamak gerek

O pozisyonla mahkemelere gidip, UEFA'ya başvurup hakemliği bitirilmeliydi bu adamın. Akan oyunda göremeyebilirsin, hata yaparsın anlarım ama istediğin açıdan, istediğin süreyle pozisyonu analiz etme imkanın varken bunu yapması açık açık kasıttır.Resmen Kadıköy serisini bozdurmamak için yapılan bir hareketti. 20 sene geçse unutmam o pozisyonu.

taraftar olsaydı boğardık hem hakemi hem fenerin tecrübesiz ayaklarını. şimdi hakemi de yenecez rahat olun

ÇOCUKLUK AŞKIMSIN SEN İLK GÖZ AĞRIMSIN..
KİMSEYİ KİMSEYİ SEVMEDİM SENİN GİBİ..
SEVDANIN UĞRUNA TERK ETTİM HER ŞEYİ
HAYATIN ANLAMI GALATASARAY...
Screenshot_2020-09-27-00-04-31-459_com.facebook.katana.webp
Screenshot_2020-09-27-00-05-05-968_com.facebook.katana.webp
Screenshot_2020-09-27-00-11-13-236_com.instagram.android.webp
Screenshot_2020-09-27-00-09-31-958_com.instagram.android.webp

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ekli dosyalar

• IMG_20200927_111350.webp
    IMG_20200927_111350.webp
    77,6 KB · Görüntüleme: 36