1601198990590.webp

Hakem korkusu olanlar sonuna kadar haklı , diyelim bizi dogradilar maçta ne olacak sonra hoca çıkıp çıldıracak yönetim sus pus kalacak bunu herkes biliyor onların istediği de bu zaten hoca konuşsun hemen yapistirsinlar 5 maç cezayı ... Ne yazık ki bunların bunu yapmaktan başka çareleri yok bizi durdurmak için ve göreceksiniz deneyecekler ama tek isteğim dominant bir oyunla bu cakalligi engellememiz

Bu yönetim hocayı istemiyor ve göndermek istiyor.Daha geçen sene hoca Ali koç ile kavgalıyken koştur koştur sırıtarak poz verdiler.Başkanı ayırıyorum adam canı ile cebelleşiyor da,Yusuf gunay ve Albayrak çok sinsi adamlar.

Yalnız ciddi hakem eyyamı söz konusu. Bariz favori iken hakem desteği ile bir fener kahramanlığı mucizesi gibi bir hikaye başlatmak istiyorlar. Pisikolojik olarakta bizi yıpratmak istiyorlar. Rıdvan ın fetö metö muhabbetini boşa çıkarmadı. Maçtaki pisliklerini örtecek kılıf hazırlığıydı.

Çok dikkatli olmak zorundayız, çok ciddi oyunlar oynanıyor. Rakiplerimizin ekonomisi bu kadar yerlerdeyken, malesef hak ettiğimiz başarıları engellemek isteyen organizasyonlar var ve olacaktır. Futbol yalnız bir oyum değildir, çok daha fazlasıdır.

Sabah kahvaltısında eski maçları izledim Bein'de.
Dikkatimi çeken tek kişi Semih oldu, yemin ederim sinirlerim bozuldu ya. Herif yediğimiz gollerin hepsinde ya yerde ya da 3 metre öteden en güzel yerden izlemiş.
Allah bizi nasıl bir bela ile sınamış böyle...

Harika paylaşımlar görüyorum devammm koyacağız koyacağızz.

Hakem çetesine olan güven sebebiyle iddia bile oranları değiştirmiş bizim oran yükselmiş fenerin düşmüş

o hakemlerle ben de şansımızı zor görüyorum 2 sene önceki derbide VAR varken feghoulinin ayağına basıp gol atmışlardı ona rağmen golü vermişlerdi hala sorgularım o poziyonu alenen kollama da yapılmaz. Bilemiyorum altan hakemi de yenmek için ekstra oynamak gerek

Sadece feghoulinin ayagina basmamisti. Iki elyle feghouliyi arkadan itip, ayagina ayagina basip oyle almisti.

Serefsiz ali palabiyik var uyarisina ragmen gidememisti vara.

Tarihin en buyuk serefsizligidir.

Su maca siradan, normal mac gibi baksak cok rahat yeneriz de hep stress yapiyoruz

Bu pisliğin bizim kazanmamamız için ne kadar gözü kara olduğunu defalarca gördük
Feghouliye yapılan faulü çalmayıp gol attırması, varla dakikalarca konuşup inatla gidip izlemedi çünkü ne olduğunu biliyordu zaten
maç içinde elinden yapabilecek başka hiçbirşey gelmeyince musleraya elinde çok tuttun diye topu rakibe verip zorla gol attırması
Bunlar sadece artık gözünü iyice karartıp yaptığı hareketler, başka dünya kadar bilinçli kararı var
Yetmemiş var hakemi 4. hakemi de ona göre ayarlamışlar, hazırlıklı gelmişler yine aleni doğrayacaklar

Yahu hic dikkat etmemisim, feneri en son 6 sene once yenmisiz.

Geri
Üst Alt