Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SL 20/21 H:30 | Başakşehir 2-3 Beşiktaş | MS | 12 Mart
1. Hem "BJK kollaniyor" algisini kirmak icin
2. Hem BJK yi hükümet takimiyla oynayacagi macta ezerek WIN WIN firsati
3. Hem de BJKyi bir diger Sikeci FB maci öncesi, haftalardir sari görmeyen oyuncularina sari gösterererk eksik birakma firsati.
antep etkinliğini kaybettiği için sumudicadan sonra o yüzden umutlu değildim yanlız bu akbilden umutluyum kısmetse kargalar çelme yiyecek diye tahmin ediyorum.gerçeği ancak ALLAH bilir tabii bizimkisi tahmin .
Beşiktaş rahat kazanır. Arkadaşlar hakem operasyonu çekilir demiş lakin BJK'ye bu sezon çekilen hakem kıyağı en son 100. yıl şampiyonluklarında vardı. İlk bay geçtikleri hafta sonrası Denizlispor maçında 3-0'dan maçı veriyorlardı ama hakem öyle bir operasyon yaptı ki küçük biçti Denizli'yi. Sergen ağlıyor ya sarı kart verildi diye kendisine normalde Okan Buruk'la yarışır saha kenarında yaptıklarında.
Şu 4 maçtan 5 puan felan kaybetmeleri lazım
Hakemlere bu maçlarda daha fazla dikkat etmek lazım
Kollamak için ellerinden gelenin fazlasını yapacaklardır.
Galatasaray için babamı tanımam satarım ama kimse kusura bakmayacak benim bu bünyem çeteleşmiş bir Fenerbahçe şampiyonluğunu kaldıramaz. O yüzden Beşiktaş'ın kazanmasını istiyorum. Biz kazandıkça zaten BJK'nin kazanması sorun teşkil etmez önemli olan FB'nin kazanamaması.
Ligin en rezil takımı Gençleri bile son dakika golüyle yenen Başakşehir en az 3 gol yer, zaten Kocaman geldiğinden beri maç başı 2 şutla tamamlıyor 90 dakikayı..
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.