Operasyon cocugu Cüneyt'i verip maci beraberlige baglarlar.

OKC (Organize Kötülük Cetesi) icin bulunmaz mac:

1. Hem "BJK kollaniyor" algisini kirmak icin
2. Hem BJK yi hükümet takimiyla oynayacagi macta ezerek WIN WIN firsati
3. Hem de BJKyi bir diger Sikeci FB maci öncesi, haftalardir sari görmeyen oyuncularina sari gösterererk eksik birakma firsati.

Vişka,Rafael ve Ba oynarsa Başakşehir puan alır bakalım.

Ne yapıp edip kargalar almalı bu maçı. Ben zaten bizim takımdan umudu kestim bari en azından teselli olur bunların şampiyon olması

antep etkinliğini kaybettiği için sumudicadan sonra o yüzden umutlu değildim yanlız bu akbilden umutluyum kısmetse kargalar çelme yiyecek diye tahmin ediyorum.gerçeği ancak ALLAH bilir tabii bizimkisi tahmin .

Beşiktaş rahat kazanır. Arkadaşlar hakem operasyonu çekilir demiş lakin BJK'ye bu sezon çekilen hakem kıyağı en son 100. yıl şampiyonluklarında vardı. İlk bay geçtikleri hafta sonrası Denizlispor maçında 3-0'dan maçı veriyorlardı ama hakem öyle bir operasyon yaptı ki küçük biçti Denizli'yi. Sergen ağlıyor ya sarı kart verildi diye kendisine normalde Okan Buruk'la yarışır saha kenarında yaptıklarında.

Şu 4 maçtan 5 puan felan kaybetmeleri lazım
Hakemlere bu maçlarda daha fazla dikkat etmek lazım
Kollamak için ellerinden gelenin fazlasını yapacaklardır.

Galatasaray için babamı tanımam satarım ama kimse kusura bakmayacak benim bu bünyem çeteleşmiş bir Fenerbahçe şampiyonluğunu kaldıramaz. O yüzden Beşiktaş'ın kazanmasını istiyorum. Biz kazandıkça zaten BJK'nin kazanması sorun teşkil etmez önemli olan FB'nin kazanamaması.

Ligin en rezil takımı Gençleri bile son dakika golüyle yenen Başakşehir en az 3 gol yer, zaten Kocaman geldiğinden beri maç başı 2 şutla tamamlıyor 90 dakikayı..

Sir Aykut hocam hadi yap bir kıyak.

Esortmanli çok şanssız en son 10a yakın sakati vardı hücum oyuncuları hepsi pert eğer sakatlar duzeldiyse anca puan umudu olur

Geri
Üst Alt