SL 20/21 H:30 | Fenerbahçe 1-2 Gençlerbirliği | MS | 14 Mart

30dkdir izliyorum iki takim ne yapiyor cözemedim daha
canerin ortalari olmayinca hix tehlikeli olamiyor bunlar

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Maçın tavsiye edildiği durumlar :

* Uyku bozukluğu yaşanması( bir kase yoğurtla beraber gözleri açık tutmak zorlaşıyor)
* Topun oyunda en az kaldığı futbol müsabakası rekoru kırılırken tanık olunmak istenmesi
* Milyon eurolar alıp da nasıl düzgün pas verilemez araştırması için kaynak arayanlar
* Gençlerbirliği kaç dakika dayanacak diye merak edilmesi

Osayi Samuel, Giovanni Dos Santos'un güncellenmiş versiyonu gibi. Her şeyden biraz var, ama hiçbir şeyden tam yok. Oyun istikrarı düşük.

ic sahada 23 puan toplayip deplasmanda 35 puan alabilmelerine diyecek söz bulamiyorum. deplasmana gittiklerinde adamlar esasli bir rakip yokmus gibi catir cutur 10 dakikada 5 sut cekiyor ama ic sahada yarim saat gol atamiyorlar ligin en dandigine. palut gibilere potansiyelli diyorduk, adam hosaf oldu gecen hafta mesela.

Pelkası niye kanatta oynatıyo bunlar?Adam her ortaya geçtiğinde skor katkısı yapıyo

Osayi açık alan topçusu böyle maçlarda kötü onye de aynı tip oyuncu ama açık alanda onye bu osayi den 5 gömlek falan büyük oyuncu.
Kapalı savunmalarda da top tutma istasyon olma vs osayi bir tık saha derli toplu sanki

Candelas da sıkıntı var. Kırmızı yerse şaşırmayın.

GSC Mobile App

Fenerbahçemizin sürrealist oyunu bu maçta da devam ediyor mu arkadaşlar? İzlemiyorum da...

Osayi Samuel, Giovanni Dos Santos'un güncellenmiş versiyonu gibi. Her şeyden biraz var, ama hiçbir şeyden tam yok. Oyun istikrarı düşük.

gio üst seviyede villarealde iş yaptı. haksızlık olur
bu osayi midir nedir en fazla anadolu topçusu olur.

Geri
Üst Alt