- 6 Eylül 2014
- 94.161
- 64.949
- 4.608
Hakemi gördüm. Bitigenmis hazır tetikte bekliyordur koçun tasmalisiCandelas da sıkıntı var. Kırmızı yerse şaşırmayın.
GSC Mobile App
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakemi gördüm. Bitigenmis hazır tetikte bekliyordur koçun tasmalisiCandelas da sıkıntı var. Kırmızı yerse şaşırmayın.
GSC Mobile App
Şu ligdeki kadar yatan futbolcu ve duran oyun hiçbir ligde görmedim. Cidden maç izleme keyfine siciyolar ya. Bu fenerde bizle oynarken Anadolu takımı gibi yapardı hep bunu gol atıp öne geçmeye görsün de senelerdir maç alamadiklari için yapamiyolar artıkYatan oyuncu var yatan oyuncu var durdur
Zaten şu ortamda tek olabilecek o ama buna saha içi çirkefliklerini de eklemeleri gerek.hakemler ne zaman fb zora düşse el attı. yine öyle olur, en azından yenilmelerini engellerler.
Yatmaya yatmaya yatmaya geldikYatan oyuncu var yatan oyuncu var durdur
Evet. Bugün atamazlarsa bile bir penaltı olur illaki hakemle makemle filan kilidi acarlar diye düşünüyorum. Haftaya da klasik kontra futboluna dönecekler. Hakemde yüksek ihtimal bunları destekleyecek. Yani oyunla değil saha dışı ile bjk maçından puan almak zorundalarBu Fenerin haftaya Beşiktaş'dan puan alacağına hala inanan var mı ?