SL 20/21 H:30 | Fenerbahçe 1-2 Gençlerbirliği | MS | 14 Mart

Yemin ediyorum şu forumdan her hangi birimiz gitse bu mal gürcandan daha iyi futbol yorumlar

Şimdi rizeyi büyük iştahla yenmemiz lazım allahında izniyle tabii ki.kargaları yarıştan atacak en önemli etken yarışın ağırlığını kaldıramayabilmeleri olabilir.atiba abubakar ve yanılmıyorsam cenk dışında tecrübeli olan yok.bizde çok var.yeterki tetikçilik etmesinler aleyhimize

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Altay gene bi suru kurtaris yapti p. herkes yerli kaleci bi biz bulamiyoz bu yasima kadar bi tane dogru durust yerli kaleci gormedim bizde

Gürcan ile Reha fena kuduruyor
Bu kadar gülmemiştim hayatımda :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Karbonatın maç yorumu.

Çizgiler bize başka çizilyehh, ofsayttan gol yiyeeeh. Hüüğğğ.

Aykut olsa 1-0 dan sonra full kapanir maci bitirirdi Erolu gonderip Aykutu geri getirsinler

Lig sonuncusuna kaybetmişsin bide utanmadan Park the bus oynuyorlar banane diye ağlamak... ayrı bir seviye gerçekten... Lig sonuncusu tabiki kapanacak la :)

Harbi diyorum Altay'a yazık bu takımda ya. Sene sonu çeker gider umarım da Avrupa'da destekleriz adamı.

Serdar gol zalayi asist ile Fener'e can verdi nihahahahah

FB minimum 4 atar diye izlemedim maçı ilk yarısını haber izlerken köşeden takip ettim 1-0 olunca dedim 4'e gidecek sonra 1-1 oldu biraz içim kıpırdadı yalan yok sonra duşa girdim 1 saat çıkmadım, çıkınca açtım direkt maçı tam bitme anı Pelkas yerde yıkılmış üstümden bir ter boşaldı anlatamam tarifi yok şu FB nefretimin. :)

GBirliği çok mu gol kaçırdı? yazılanlardan onu anladım.

Utanmaz Erol, hala ofsayt diye ağlıyorsun

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt