Cem Kaya
Büyük Kaptan
- 20 Mart 2012
- 26.976
- 14.750
- 2.248
Harbiden bunun kadar Holigan yorumcu görmedim, hala Fener herşeyi yaptı rakipler otobüs çekti falan fıstık..
Yalamaya devam etsin bunlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harbiden bunun kadar Holigan yorumcu görmedim, hala Fener herşeyi yaptı rakipler otobüs çekti falan fıstık..
Adam 6-7 yıldır böyle.Gürcan Bilgiç’i durumunu hiç iyi görmedim.
Yüz ifadesinde silkilmiş sıpa gibi bir ifade var.
Bir futbol için hiç kimse bu hale düşmemeli.
Gürcan Bilgiç’i durumunu hiç iyi görmedim.
Yüz ifadesinde silkilmiş sıpa gibi bir ifade var.
Bir futbol için hiç kimse bu hale düşmemeli.
Aynı şeyi Gençlerbirliği için diyorlardı.Bu fener bjkyi yenmeyi bırak gol bile atamaz
Hiç heveslenmeyin
Diğerlerini de çağıralım, eski takım toplansın, forum çılgın atsınYalan yok manilerini bile özledim vicdansız adam allah belanı versin!
Beşiktaş ligin en iyi takımı. Beşiktaş'a ligin geneline bakarak kötü diyorsanız kusura bakmayın ama yanlışınız var. He uluslararası futbol liglerine göre bakarsa tabii ki de kötü ama bu da ligimizin kalitesizliğini gösteriyor.Ben Alanya maçını kaybedeceklerini. Fenerlede berabere kalacaklarını düşünüyorum ama diğer maçlarda ne olur bilmiyorum çünkü bjk de kötü. İnşallah bize yarayan şeyler olurda gerisi sorun değil
Altay gene bi suru kurtaris yapti p. herkes yerli kaleci bi biz bulamiyoz bu yasima kadar bi tane dogru durust yerli kaleci gormedim bizde
Maçtan sonra sevinirken biz. temsili :yoji: :yoji: :yoji: