⚽ SL 20/21 H:30 | Kayserispor 0-3 Galatasaray | MS | 13 Mart

fatih hocanın da dediği gibi "... artık seker mi, bize mi seker, rakibe mi seker bilemiyorum..."

Etebo ile Taylan ayni anda oynamali artik

Takikda kayseri'nin bu haftaki macini izleyen analiz eden var mı biliyorum ama adamlar yeteneksizler bayağı yetekensizler bak ama kontra oynuyorlar tam sevdiğimiz futbol oyunu. Şu maçı analiz edemeyip biz Galatasarayız top çevireceğiz linnes sen maçın ırzına geçtin, onyekuru sende sıra yedlin ve ömerde onlarla biraz top öldürme oyunu oynayacağız artık dersek bu maçta da net 2 tane yeriz.
Topu Kayseri'ye verip yaslanacaksin kardeşim maçın 1.dakiasinda yapacaksin onyekuruyla muhammete kontraya çıkacaksın. Hatta ve hatta Muhammet ile falcaoyu yedek bırakıp Babel ile başlayıp kenarlarda Oğulcan/kerem-onyekuru 3lü forvetiyle çıkacaksın. Ve sadece koşan kim varsa oynayacak. Ceza sahasına gelen tüm toplar dan dün ileri uzaklaştırılacak. Bu ülkede işe yarayan oyun bu. İlk yarıyı önde kapatırsan Muhammet ile ikinci yarıya başlayıp gordugun yerden kaleye şut cekeceksin. 2002li kaleci oynuyor heriflerde.

En az zorlandigimiz deplasmanlardan biri Kayseri, normalde rahat bir galibiyet aliriz derdim ama aynisini Konya ve Ankaragücü deplasmanlarinda da düsünmüstüm. Bu sezon disarida zor maclari aliyoruz, nispeten kolay olanlari veriyoruz.

Takimin mevcut durumu kötü oldugundan dolayi yine kabiz olacagimiz bir mac olur.

Küme düşme hattındaki takımlara puan kaybetmekten zevk alan bir takım olduğumuz için zor maç olacak.Gedson, linnes,onyekuru(çok şımardı) oynamamalı.

Revize ediyorum:

Nando
Yedlin Luyi Marcao Saracchi
Ogulcan Taylan Emre K. Babel
Falcao Mo

Yap bunu hoca

5-0 yeniliriz

Maç sonu terim; iyi oynadik 45 dakika muhteşem bir oyun ortaya koyduk ama olmadı taraftarlarımız ben varken karamsarlığa düşmesin der

Geri
Üst Alt