⚽ SL 20/21 H:30 | Kayserispor 0-3 Galatasaray | MS | 13 Mart

Şampiyonluk için, bizim için !

K O N S A N T R A S Y O N !

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4-4-2'yle çıkarsak bizim için intihar olur. Anadolu takımlarına karşı orta sahayı almadıkça oyunu domine edemezsiniz. Son dönemde ligi domine eden takımlara bakalım, Şenol'un bjksi Atiba-Medel, biz en iyi oynadığımız dönemde Fernando-Ndiaye, bugün bjk Josef-Atiba ikilisi ile ligi domine etti. Anlıyacağınız süper ligte pas oyunu, 4-4-2 vs hikaye, orta sahanda önde baskı yapan, kesici ve ciğersiz ikili olmadıkça bu ligte oyunu domine etmen mümkün değil.

Çift forvet ile etkili olamayız gibime gelse de hocanın bunu yapacağını düşünüyorum Falcao'yu kazanmak için deneyecektir bunu. Falcao'ya 2. forvet rolü verip Mohamed'in indirdiklerini tamamlamasını isteyebilir. Ama bu ikiliyi taşıyabilecek bir 4'lü orta saha lazım Taylan-E.Kılınç ikilisi banko olmalı diğerlerini pek kestiremiyorum.

gencler oynasın bari. gelecek senenin planlarını yapmaya baslamak lazım.

ApdD.gif

4-4-2'yle çıkarsak bizim için intihar olur. Anadolu takımlarına karşı orta sahayı almadıkça oyunu domine edemezsiniz. Son dönemde ligi domine eden takımlara bakalım, Şenol'un bjksi Atiba-Medel, biz en iyi oynadığımız dönemde Fernando-Ndiaye, bugün bjk Josef-Atiba ikilisi ile ligi domine etti. Anlıyacağınız süper ligte pas oyunu, 4-4-2 vs hikaye, orta sahanda önde baskı yapan, kesici ve ciğersiz ikili olmadıkça bu ligte oyunu domine etmen mümkün değil.
Biz en son ligi gerçekten domine ettiğimizde diziliş elmander necatili 4-4-2ydi

daha geçen sene başak crivelli ba 4-4-2 dizilişiyle şampiyon oldu,4-4-2 hikaye falan değil şampiyon olan oluyo,domine eden ediyo

Bu arada su an cok degisik birsey kesfettim sanirim. Kafamin biraz güzel olmasindan mi kaynakli bilmiyorum ama Arnavut Kaldirimi sarkisinda habire "haninayana" diye bagiran herif sanirim Özkan Ugur.

Geri
Üst Alt