Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.988
- 5.009
- 2.273
Sampiyonluk serüveninin ilk maci
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oğulcanla Taylan'a hoca kesin İrfan mevzusundan dolayı kızgın.
Sonraki süreç bunu gösteriyor.
Bizim en büyük sıkıntımız yakaladığımızı atamamak olduğu için şahsen ben de Falcao ve Mohamed oynamalı diye bakıyorum ve eğer 2 fark skor olursa, ona göre yine tek forvete dönebiliriz. Drogba Burak da oynadı sizin dediklerinize ekstra olarak eklemem gerekirse ve çok mu kötü oynadık...Ben hiç öyle düşünmüyorum. Çevirdikleri maçlar da bir doludur beraberce. Mohamed çok aktif bir oyuncu, Falcao ona göre daha hazırcı. Ama ikisi de çok temiz skoru yakalayacak adamlar. İkinci yarı maçı ıkına ıkına almaya çalışmaktansa ilk yarıdan koparmayı tercih eder, oyunu da rölantiye alırım. Biz bunu da çok iyi beceriyoruz zaten, uyutan ikinci yarımızla...
Çift forvette Muhammed elmander gibi basan kovalayan bir rol üstlenirse rakip ataya çıkmadan etkili bir oyun oynayabiliriz.
Biz boyle laflari çok duydukKazansan ne olur Beşiktaş bırakmaz bu saatten sonra...
Birakmaz dedikleride her sene sampiyon olacagiz diye heveslenip sonra ikinci bile olamiyan takim hahahahahaBiz boyle laflari çok duyduk
Bazilari ya totem yapiyo yada Turkiyenin en buyuk takimin taraftari oldugunu unutuyor.Nerelerden donduk biz bu maci kazanalim haftaya bjk yenilsin bizim sagada gerekirse 3 te atariz bunlara yeterki havaya girelimBirakmaz dedikleride her sene sampiyon olacagiz diye heveslenip sonra ikinci bile olamiyan takim hahahahaha
Bazilari ya totem yapiyo yada Turkiyenin en buyuk takimin taraftari oldugunu unutuyor.Nerelerden donduk biz bu maci kazanalim haftaya bjk yenilsin bizim sagada gerekirse 3 te atariz bunlara yeterki havaya girelim