⚽ SL 20/21 H:30 | Kayserispor 0-3 Galatasaray | MS | 13 Mart

Bizim en büyük sıkıntımız yakaladığımızı atamamak olduğu için şahsen ben de Falcao ve Mohamed oynamalı diye bakıyorum ve eğer 2 fark skor olursa, ona göre yine tek forvete dönebiliriz. Drogba Burak da oynadı sizin dediklerinize ekstra olarak eklemem gerekirse ve çok mu kötü oynadık...Ben hiç öyle düşünmüyorum. Çevirdikleri maçlar da bir doludur beraberce. Mohamed çok aktif bir oyuncu, Falcao ona göre daha hazırcı. Ama ikisi de çok temiz skoru yakalayacak adamlar. İkinci yarı maçı ıkına ıkına almaya çalışmaktansa ilk yarıdan koparmayı tercih eder, oyunu da rölantiye alırım. Biz bunu da çok iyi beceriyoruz zaten, uyutan ikinci yarımızla...

Çift forvette Muhammed elmander gibi basan kovalayan bir rol üstlenirse rakip ataya çıkmadan etkili bir oyun oynayabiliriz.

terim dünyadaki örneklere bakıyor bir oyun deniyor bunu görüyoruz ama arkasındaki felsefeyi çalışma prensiplerini yok sayarak yapmaya çalıştığından 50 sene geçse de onu oynatamaz

ben terimim oynatırım düşüncesinden başka ekstra kafa yoramıyor bu oyunların arka planına

ama şart değil zaten her şeyi kopyalamak 96-2000de oynattığı oyun kendine özgüydü yine öyle şeyler denesin ama sahada ezilip büzülmeyelim en azından kayseriye karşı filan

mesela çift forvetse çift forvet kardeşim koysun ön tarafa şişirelim topu düşene gedson taylan kılınç bassın

artık süper ligde hocalar birbirini şaşırtamıyor bir kez olsun farklı bir şey görelim

topa sahip olmaktan çok önde baskıya geçelim

mohammed falcao belki kalan 12 hafta için bir şansstır her ne kadar falcaodan emin olamasam da

ama bir şey deneyelim

Çift forvette Muhammed elmander gibi basan kovalayan bir rol üstlenirse rakip ataya çıkmadan etkili bir oyun oynayabiliriz.

FT daha once cift forvet oynatti. Basarili da oldu. Arif-Hakan , Necati Elmander gibi ama ne Muhammed bir Elmander (Hakan) ne de Falcao bir Necati (Arif) . Kendisinden zayif takimlara belki siritmayabilir ama eldeki futbolcu gurubuna hic uygun olmayan bu sistemin duzenli olarak basarili olma ihtimali neredeyse yok denecek kadar az.

Birakmaz dedikleride her sene sampiyon olacagiz diye heveslenip sonra ikinci bile olamiyan takim hahahahaha
Bazilari ya totem yapiyo yada Turkiyenin en buyuk takimin taraftari oldugunu unutuyor.Nerelerden donduk biz bu maci kazanalim haftaya bjk yenilsin bizim sagada gerekirse 3 te atariz bunlara yeterki havaya girelim

4-4-2 3-5-2 4-5-1 bunlar önemli değil. Yani bence önemli olan sahadaki diziliş değil, taktik.

Muhtemel 11'lerde cift forvet gorunuyor. Arda, Feghouli, Onyekuru 11'de ve cift forvet.. Korkunc derecede kirilgan.

En mantiklisi illa cift forvet olacaksa, Kerem Taylan Etebo E.Kilinc orta sahasi olur.

Dedem gene nasil sabote edecek acaba.

Bazilari ya totem yapiyo yada Turkiyenin en buyuk takimin taraftari oldugunu unutuyor.Nerelerden donduk biz bu maci kazanalim haftaya bjk yenilsin bizim sagada gerekirse 3 te atariz bunlara yeterki havaya girelim

Güçlü bir oyunun var mı? Sahada mental anlamda güçlü bir oyuncun var mı, Muslera da dahil? En iyisi denilen Arda, oysaki geçmişteki hataları zayıflığından değil miydi? Fatih terimde taktik diziliş hiç önemli olmadı. Kaos futbolunu icad eden adamdır. Ama iki yıldır pas oyunu diye diye takımı bitirdi. Yaşlılık süreci ve dolayısıyla takımı yönetemiyor hoca, ekibi ise korkuluk görevi görüyor. Kondisyon anlamında ciddi sorunlar var. Basan bir takım hemen bozuyor seni. Alanya maçı öncesi bizden her takım korkuyordu. Ama Alanya maçı kırılma maçı oldu ve bize saldıran her takım puan/puanlar aldı. Bu yıl hocaya yazar maalesef, gerek mental gerek kondisyon anlamda topçuları hazırlayamadı, Adil olamadı ve konsantre değildi (yaşlılığına bağlıyorum)ve pas oyunu takıntısı oyunu okuyamaması ve müdahale edememesi nedeniyle... şampiyonluk gitti, kimin olacağı da umrumda değil biz olmadıktan sonra.. Erol ve Avcı şampiyonluk için gerekli cesareti taşıyamıyorlar, Avcı zaten bunu geçen sezonlarda gösterdi. Sergen’de bu var, ancak ciddi bir hata yapması durumunda olur muyuz, maalesef hayır dedirtiyor bu görüntü..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt