SL 20/21 H:31 | Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe | MS | 21 Mart

Beşiktaş rahat kazanır fark bile atar...
Fener’de bi b.. yok...

Besiktas kazansin bizde 2. Olmaya bakalim birde feneri yarisa sokmaya gerek yok diyecez ama adamlar yenilse bile 3 puan girimizde olacak degisen bisey yok ama en azindan bjkyi yakalama.sanslari olmaz

Bizim şampiyonluğumuza inanan derbiyi Fener alsın ister.

Ben Beşiktaş alsın istiyorum malesef
Hoca 8 de kapanir 18 modundan cok uzak bu saaten sonra hoca sampiyonluk verir sampiyonluk alamaz zaten o hirs o istekte kalmamis Tdligi birakmasi lazim

Kendime gelemiyorum bir türlü... Yazık oldu şu güzelim maça...

Kimin kazanacagi bizim için malesef hiç bir anlami kalmadi. Ben acikcasi Avrupa ya gidecegimize bile inanmiyorum. Bu seri Hatay macinda da devam edecektir.
Hatay (D)
Karagümrük (E)
Göztepe (D)
Trabzon (E)
Antalya (D)

su maclardan çikaracagimiz max Puan sayisi 3-5 arasi olur ve Avrupa kupalarini da zora sokariz.

o yüzden bjk alsin febe de yarista olmasin en mantiklisi gibi duruyor

Her sonucu yarayacak maçın hiçbir sonucu yaramayacak şaka gibi

Tinerciler kazansin. Bizden hayir gelmez, birde ustune cikecilerin sampiyonlugunu gormeyelim.

Zehirli oku atmışlar..
Ew7ec9qXIAU86ky

bu maçta beraberlik dışında hiçbir sonuç bize yaramaz şu an. Fb kazanırsa 2.lik bile tehlikeye girebilir, sert fikstür başlıyor

Bi yandan sarı cikcikler kazansin, puan farki açılmasın ki bi ihtimal yeniden havaya gireriz diyorum.
Sonra Fatih hocanın çıkardığı
11-sistem, yaptığı değişiklikler, mac sonu açıklamalar aklıma geliyor bu seferde kargalar kazansın istiyorum. Sonrada amannn yesinler birbirlerini diyorum. Bakalim nasil bi mac olacak. Basarilar kuşsporlar size.

BJK eğer kendi oyunumu oynayacağım derse bu FB'nin en işine gelen durum olur. Deplasmanlarda FB'nin esprisi 2.bölgesi presi bu durumda stoperlerini bile yarı sahaya kadar çeken bir BJK kaptırdığı her topta büyük kontralar yer ama bu olur mu? olmaz çünkü Sergen, Fatih Hoca değil adam konsantre ve hırslı.

GS kaybetmiş ve 1 maçı eksik iken 1 puana oynayıp takımı geri çekip FB'nin iç sahadaki tıkanan görüntüsünü yaşatıp kontralardan FB'yi avlayacak, aynen böyle olacak. Ekstra hakem durumları olur, pozisyon gol olmaz, FB şansa atar gibi durumları öngöremem ama BJK yarın yine ders verecektir.

BJK eğer kendi oyunumu oynayacağım derse bu FB'nin en işine gelen durum olur. Deplasmanlarda FB'nin esprisi 2.bölgesi presi bu durumda stoperlerini bile yarı sahaya kadar çeken bir BJK kaptırdığı her topta büyük kontralar yer ama bu olur mu? olmaz çünkü Sergen, Fatih Hoca değil adam konsantre ve hırslı.

GS kaybetmiş ve 1 maçı eksik iken 1 puana oynayıp takımı geri çekip FB'nin iç sahadaki tıkanan görüntüsünü yaşatıp kontralardan FB'yi avlayacak, aynen böyle olacak. Ekstra hakem durumları olur, pozisyon gol olmaz, FB şansa atar gibi durumları öngöremem ama BJK yarın yine ders verecektir.
Konya'nin ilk golü yedikten sonra yaldir yuldur saldirmaya calismasi ve akabinde kontra imkani taniyip 2.gol yemesiyle birlikte FB bir anda maci kazanmisti. Konya'nin düstügü duruma düsmemek icin arkayi saglama alacaktir Sergen. Bizim zayif orta sahaya karsi oyunu domine ettiler ama Fener'in orta sahasi bir nebze sertlik katacaktir maca. Aptal saptal riskli oynamak yerine daha garanti bir 0-0 oynayip Aboubakar'a adam adama markaj verecekleri icin orta sahadan sürpriz adamlarla ceza sahasina destek attiracaktir. Necip veya Dorukhan'i koyup 3 ön liberoyla oynamayacagina göre kaptigi toplari hizli bir sekilde kanatlara aktarip rakibin eksik tarafindan kontra deneyecektir.

Bjk alır bu saaten sonra buradan şampiyonluk mu verilir. 4 haftada 8 puan kaybederek altın tepside şampiyonluğu hediye ettik. Halbuki en rahat sezondu güle oynaya şampiyon olurduk.

Bjk alır bu saaten sonra buradan şampiyonluk mu verilir. 4 haftada 8 puan kaybederek altın tepside şampiyonluğu hediye ettik. Halbuki en rahat sezondu güle oynaya şampiyon olurduk.
Sadece skor olarak öndeyken yaptigimiz sacmaliklardan 8-9 puan gitti ki bunda epey bir maglubiyet dahil bile degil
Suan 69 puanda olmamiz gerekiyordu.

Geri
Üst Alt