SL 20/21 H:31 | Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe | MS | 21 Mart

Konya'nin ilk golü yedikten sonra yaldir yuldur saldirmaya calismasi ve akabinde kontra imkani taniyip 2.gol yemesiyle birlikte FB bir anda maci kazanmisti. Konya'nin düstügü duruma düsmemek icin arkayi saglama alacaktir Sergen. Bizim zayif orta sahaya karsi oyunu domine ettiler ama Fener'in orta sahasi bir nebze sertlik katacaktir maca. Aptal saptal riskli oynamak yerine daha garanti bir 0-0 oynayip Aboubakar'a adam adama markaj verecekleri icin orta sahadan sürpriz adamlarla ceza sahasina destek attiracaktir. Necip veya Dorukhan'i koyup 3 ön liberoyla oynamayacagina göre kaptigi toplari hizli bir sekilde kanatlara aktarip rakibin eksik tarafindan kontra deneyecektir.

Ligde T.D sıfatlı beden eğitimi öğretmeni çok olduğu için bunlar deplasmanda ilkel bir taktik ile bir sürü maç kazandı. FB'nin orta saha kurgusu önemli Ozan yoksa eğer üstünlük BJK'ye geçer. Gustavo yanında bakalım MHY-Sosa-Ozan'dan hangisi oynayacak diğer oyuncuların yeri belli bence. Osai-Pelkas-Valencia uçta Thiam.

BJK'nin savunma çizgisini geri çekip Llajic yerine Mensah ile başlaması doğru olur sonra kontralarda hurdalığa çıkarırlar FB'yi. Ama Mensah sakatmış ne derece hazır bilmiyorum.

Bir noktada tek hamleli FB stoperleri ile çevik Aboubakar karşılaşması buradan bir penaltı çıkabilir.

Ligi bu kadar erken kopartacaklarını sisteminde etkisiyle hala bile düşünmüyorum. Mart ayında, iki haftalık arada geleceğine göre kolay kolay tur attırtmazlar. O arada hakem hataları da olursa unutulur ve kartlar yeniden dağıtılır. Bizimle, bay geçtiğimiz haftayı da aldıklarını düşünürsek 8 puan ve fbye de aynı oranda fark atması imkansız gibi geliyor. O sebeple fenerin kazanacağını düşünüyorum. Ha biz buna rağmen olur muyuz, artık takıma zerre güvenim yok. Kendi kendimize rakiplere iş bırakmadan yok ettik şanslarımızı zaten, yine yaparız. Düştüklerinde yine moral oluruz...

Ligi bu kadar erken kopartacaklarını sisteminde etkisiyle hala bile düşünmüyorum. Mart ayında, iki haftalık arada geleceğine göre kolay kolay tur attırtmazlar. O arada hakem hataları da olursa unutulur ve kartlar yeniden dağıtılır. Bizimle, bay geçtiğimiz haftayı da aldıklarını düşünürsek 8 puan ve fbye de aynı oranda fark atması imkansız gibi geliyor. O sebeple fenerin kazanacağını düşünüyorum. Ha biz buna rağmen olur muyuz, artık takıma zerre güvenim yok. Kendi kendimize rakiplere iş bırakmadan yok ettik şanslarımızı zaten, yine yaparız. Düştüklerinde yine moral oluruz...

Sistem falan yok oynayan kazanır zaten bu komplo teorileri ile hoca kendini yedi bitirdi.

Sistem falan yok oynayan kazanır zaten bu komplo teorileri ile hoca kendini yedi bitirdi.
Komplo mu değil mi pazara görürüz.. Bu ülkede daha önce de dedim borsa şikeleri bile dönüyor. Transfer şikelerine girmiyorum bile. Limit konusunda verilmeyen cezaların en büyük sebebi olan şeyler hani. Bazı takımlar bu söylemler üzerine de kılıfını bulmuş, bazı oyuncuların indirime gidip fedakarlık yaptığını söylemişti. Bu ülkede başarı her zaman için cezalandırılır. Bu da benim görüşüm.

Akıl sağlığını düşünen bu maç bjkyi destekler terim ve sacmaliklari kanser edecek milleti..sezon bitsin kafa rahat takılalım bu takımdan da bir halt olmaz hocanın elinde gidip hatayı goztepeyi bjkyi yenip gençler ve denizli'den 3er tane yer kicimizin üstüne otururuz..

Akıl sağlığını düşünen bu maç bjkyi destekler terim ve sacmaliklari kanser edecek milleti..sezon bitsin kafa rahat takılalım bu takımdan da bir halt olmaz hocanın elinde gidip hatayı goztepeyi bjkyi yenip gençler ve denizli'den 3er tane yer kicimizin üstüne otururuz..
Fatih hocanin az bucuk sansi kaldiysa Besiktas bu maci kazanir. Gecen seneyi Basaksehir'le, bu seneyi Besiktas'la bir nebze tolere edilebilir sekilde atlatmis oluruz. Fener 2 sene üst üste sampiyon olsa Terim'in kendisi bile istifa etme sansina sahip olmadan Mustafa Cengiz tarafindan bileti kesilirdi camianin baskisiyla. Biz Fener'e gülüyoruz, Fener bize gülüyor. Aradan baskalari cikiyor böyle olunca.

fenerin kazanacagi maç sonu bjk camiasının zirlamakta çığır açacağı bir mac olması dileğiyle. Hadi fener

cumaya kadar fb kazansin diyorduk, simdi de bjk kazansin diyoruz
tskler ft tüm güzel duygularin katilisin

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Geri
Üst Alt