Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.553
- 49.950
- 3.133
Akıllara Rıdvan Dilmen'in videosu gelirBaya bi havalanmışlar.![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akıllara Rıdvan Dilmen'in videosu gelirBaya bi havalanmışlar.![]()
Konya'nin ilk golü yedikten sonra yaldir yuldur saldirmaya calismasi ve akabinde kontra imkani taniyip 2.gol yemesiyle birlikte FB bir anda maci kazanmisti. Konya'nin düstügü duruma düsmemek icin arkayi saglama alacaktir Sergen. Bizim zayif orta sahaya karsi oyunu domine ettiler ama Fener'in orta sahasi bir nebze sertlik katacaktir maca. Aptal saptal riskli oynamak yerine daha garanti bir 0-0 oynayip Aboubakar'a adam adama markaj verecekleri icin orta sahadan sürpriz adamlarla ceza sahasina destek attiracaktir. Necip veya Dorukhan'i koyup 3 ön liberoyla oynamayacagina göre kaptigi toplari hizli bir sekilde kanatlara aktarip rakibin eksik tarafindan kontra deneyecektir.
Ligi bu kadar erken kopartacaklarını sisteminde etkisiyle hala bile düşünmüyorum. Mart ayında, iki haftalık arada geleceğine göre kolay kolay tur attırtmazlar. O arada hakem hataları da olursa unutulur ve kartlar yeniden dağıtılır. Bizimle, bay geçtiğimiz haftayı da aldıklarını düşünürsek 8 puan ve fbye de aynı oranda fark atması imkansız gibi geliyor. O sebeple fenerin kazanacağını düşünüyorum. Ha biz buna rağmen olur muyuz, artık takıma zerre güvenim yok. Kendi kendimize rakiplere iş bırakmadan yok ettik şanslarımızı zaten, yine yaparız. Düştüklerinde yine moral oluruz...
Komplo mu değil mi pazara görürüz.. Bu ülkede daha önce de dedim borsa şikeleri bile dönüyor. Transfer şikelerine girmiyorum bile. Limit konusunda verilmeyen cezaların en büyük sebebi olan şeyler hani. Bazı takımlar bu söylemler üzerine de kılıfını bulmuş, bazı oyuncuların indirime gidip fedakarlık yaptığını söylemişti. Bu ülkede başarı her zaman için cezalandırılır. Bu da benim görüşüm.Sistem falan yok oynayan kazanır zaten bu komplo teorileri ile hoca kendini yedi bitirdi.
Fatih hocanin az bucuk sansi kaldiysa Besiktas bu maci kazanir. Gecen seneyi Basaksehir'le, bu seneyi Besiktas'la bir nebze tolere edilebilir sekilde atlatmis oluruz. Fener 2 sene üst üste sampiyon olsa Terim'in kendisi bile istifa etme sansina sahip olmadan Mustafa Cengiz tarafindan bileti kesilirdi camianin baskisiyla. Biz Fener'e gülüyoruz, Fener bize gülüyor. Aradan baskalari cikiyor böyle olunca.Akıl sağlığını düşünen bu maç bjkyi destekler terim ve sacmaliklari kanser edecek milleti..sezon bitsin kafa rahat takılalım bu takımdan da bir halt olmaz hocanın elinde gidip hatayı goztepeyi bjkyi yenip gençler ve denizli'den 3er tane yer kicimizin üstüne otururuz..
Akıl sağlığını düşünen bu maç bjkyi destekler terim ve sacmaliklari kanser edecek milleti..sezon bitsin kafa rahat takılalım bu takımdan da bir halt olmaz hocanın elinde gidip hatayı goztepeyi bjkyi yenip gençler ve denizli'den 3er tane yer kicimizin üstüne otururuz..
Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin VAR hakemi Yaşar Kemal Uğurlu oldu.