SL 20/21 H:31 | Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe | MS | 21 Mart

Şu maçı aç aslanlar gibi beklemek vardı.

20210321_121413.webp

Rizeyi yenmiş olsaydık fbnin motivasyonu iyice düşerdi bjknin kazanma ihtimali artardı fakat bizim yenilgimiz fbyi iştahlandırmıştır bjknin kupa maçı yorgunluğunu da hesaba katarsak beraberlik veya fb galibiyeti ağır basıyor

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kargalar kazansın. Biz bu leş durumumuzla şampiyon filan olamayız. En azından şikecilerin şampiyon olamaması tesellimiz olur. Ayrıca 2. bitirme şansımız güçlenir. Ulan terim ne hale düşürdün bizi, rize gibi şikecilerin köpeği bir takımdan en kritik haftada 4 yemek nedir? Hocalarıda namussuz şikeci bülo, aklıma geldikçe çıldırıyorum. Kargalarında götünü kaldırdık yok yere, güle oynaya şampiyon olacağımız sezonu terimin mantık dışı kadro ve sistem tercihleriyle verdik. Çok yazık oldu. Şampiyonlar ligi gelirini alan kargalar sergen ile sonraki sezonlar içinde çok büyük tehdit unsuru olacaktır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu maçın tüm gazı kaçtı bizim açımızdan, Cuma kazansaydık baya heyecanla beklerdim bu maçı şimdi hiç önemi yok.

Takımdan ve hocadan azıcık ışık görsem Fenerbahçe desteklerdim de umut kırıntısı kalmadı yiyin birbirinizi :/

O mukemmel seri sonrasi son 4 macta yalnizca 4 puan almisiz. Cok yazik oldu. Rahatlikla 12 puan cikacak bir fiksturdu. 69 puanla ve keyifle bu maci takip edecektik. Butun tuzakları bertaraf edip kendi kendimizi bitirdik.

Ts bile bizi geçer artık. İlk 3 yapamayız. Kuşlardan hangisinin şampiyon olmasını tercih ediyorsanız o kazansın. Futbol olarak bjk fb’den çok hakediyor.

Fb alirsa bizi zor ve stresli maclar bekleyecek ve bjlk ilede arada fark kapanmayacak fbnin kazanmasi hic bi işimize yaramayacak malesef bu nedenle beraberlik veya Bjknin kazanmasi kotunun iyisi bizim adimiza

Geri
Üst Alt