SL 20/21 H:31 | Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe | MS | 21 Mart

Ew__PsTXMAIpHl9

Fb alirsa bizi zor ve stresli maclar bekleyecek ve bjlk ilede arada fark kapanmayacak fbnin kazanmasi hic bi işimize yaramayacak malesef bu nedenle beraberlik veya Bjknin kazanmasi kotunun iyisi bizim adimiza

2.lik bile önemli. CL ön elemesi eskisi gibi zor değil kadromuz oturmuş yeniden kadro yapmayacağız. PAOK vs. gibi takımları eleyemiyorsak zaten gruplarda 1-2 puan alıp eksi 10 averaj yapıyoruz.

beşiktaş yensin de belki 2. oluruz hiç ihtimal vermesem de

sergen winnerligini konusturup alir su maci
suradan ben bjknin sampiyonlugu verecegini hic düsünmüyorum

besiktas kazansın. daha fazla çile çekmeyelim bitsin yarış. biz de ikinciliği kovalayalım.

Rize de takılıp havlu attığımız için bu maçın önemi kalmadı artık.

En azından şikeciler kazanıp havaya gireceğine kargalar kazansın ve şampiyonluklarını kutlasınlar bizi de bu boş hayal dünyasından kurtarsınlar

Gitti bitti bu sene , ne kadar çok uzarsa o kadar hayal kırıklığı yaşarız

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

şikeci fb'nin pelkas dışında skor üretebilmesi zor gözüküyor
şikeci bjk tarafında ise aboubakar o defansa değişik şeyler yapabilir

2.lik bile önemli. CL ön elemesi eskisi gibi zor değil kadromuz oturmuş yeniden kadro yapmayacağız. PAOK vs. gibi takımları eleyemiyorsak zaten gruplarda 1-2 puan alıp eksi 10 averaj yapıyoruz.
Benim yazdigimda ayni kapiya cikiyor zaten, rakibimiz bjk degil, fb .Bu nedenle Bjk kazanmali yada berabere bitmeli.

Aşk gibi maç.... Bjk yenerse fb kaosa sürüklenip yok olacak, fb kazanırsa bize yarayacak, berabere kalırlarsa ikisine de yaramayacak... tabi rizeyi gömmemiz şartıyla
Bize yarayacak birsey yok fener kazanmasın. Onceligim beraberlik. Yenerse besiktas yensin.

Gerçi sen rize maçından önce soylemissin

Saldır Fenerbahçem.

Şampiyonluk yarışında yara aldık ama Beşiktaş'ın üst üste iki hafta puan kaybetmesine bakar..

Bjk kazansın bizde emre akbabayla falcaoyu kazanmaya bakalım maçlardan daha önemli o ikiliyi kazanmak.Şampiyonluk dediğin nedirki önemli olan cimbombomun çocuğuyla el tigre nin mutlu olması boşver 30 milyon taraftarın içi kan ağlasın yeterki o 2 futbolcu mutlu olsun.

SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt