Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.828
- 43.798
- 3.888
Bu ligde organize atak yapan bir tane takim yok. Bana bjk falan demeyin goruyoruz haftalardir onlari. Bir de organize atak nedir biraz aciklarsan ona gore fikir beyan edelim. Yani bekler one cikiyor mu evet, ortadan verkac yaptik mi evet hatta daha cok yapmaliyiz, forvetlerden biri geriye yakin oynadi mi (Mohamed) evet. Orta saha oyunculari cezasahasi kosulari yapti mi evet (kalitesi dusuk olsada gorduk yaptik at, Akbaba 3 tane pozisyona girdi, Gedson 2 pozisyon 1 sut, E.Kilinc 3 sut denemesi) yani super degiliz zaten ama kapanan rakibe karsi denedik birseyler. Ben cok olumsuz bakildigini dusunuyorum.
Adam gibi kanat organizasyonu yoktu mesela bekler çıktı ama önlerinde kimin oynadigi belli değil bir de normalde kanatta 3 kişi olurdu bir tarafta bu sefer hep 2 kişi kaldık ..saracchi ve yedlin Allah için güzel orta açtılar ama organize göze hoş gelen bir atak göremedim ben zaten bulduğumuz tüm pozisyonlar nerdeyse bekletin ortaları veya onun sonucunda oluşan karambollerle geldi..Merkezden tek bir guzel atak hatirliyorum gedsoni soluyla attığı pas başka da yok.. Bu dediklerim maçın kırılma bölümlerinde geçerli 2-0 dan sonra tabi ki oyujn farklıydı..
bjk bizden daha formda kadro olarak josefin bize ve başaka attığı gollerden bile belli.. ghezzal-rossier ve aboubakar zaten fark yaratan isimler diğerleri de ayak uydurunca çok daha kolay pozisyon bitiriyorlar.. Bu arada bence bjk son haftalarin en leş oyununu oynadı bu hafta onun üzerinden soruyorsan belirteyim maç konusuna da aynı şeyi yazdım..