⚽ SL 20/21 H:31 | Galatasaray 3-4 Rizespor | MS | 19 Mart

Zeminde ağırlaştı iyice ikinci yarı kanatlardan ne bekliyor acaba hoca.

Bu adamlar milyonlar alıyor bide kafayı yememek elde degil

Ortada pozisyon bile yokken top kendi ayağımızdayken 2 gol yedik. Yok ağa geri düştüğümüz maçı kazanmamak için elimizden gelen herşeyi yapıyoruz resmen

1 gol atip yatiyor diger takimlar biz 3 gol atsak bile kazanacagin garantisi yok. Sacma salak gol yeriz durmadan

Her hafta burada moda girip takım şampiyon gibi oynayacak diye bekliyoruz. Futbolcuların umurunda değil. Bunlara bu hafta derbi olduğunu , bunun avantaj olduğunu söyleyen yok mu ya ? Bu ne arkadaş her hafta her hafta . Bu kadar ciddiyetsizlik anca halı saha takımında olur. Cidden 3 puan önde olursak bile ben bu saatten sonra inanmıyorum şampiyonluğa . Futbolcular inanmıyor ben nasıl inanayım?

Rakiple mi uğraşalım zeminle mi uğraşalım defansta yaptığımız hatalarla mı uğraşalım.

Stoperlerin hiç bir suçu yok gollerde.Top tutamıyoruz ileride ne oynadığımız belli değil.Emre akbaba ve Emre kılınç ne yapıyor sahada bilen var mı?Muhammed ve falcao birbirlerini bozuyorlar.Yan pas geri pasla bu kadar oluyor.Tabi ki hata yapacaksın 500 tane pas yapıp 480 tanesi yana ve geriye atarsan illaki hata olur.

Geri
Üst Alt