⚽ SL 20/21 H:31 | Galatasaray 3-4 Rizespor | MS | 19 Mart

Yarin besiktasliyiz bu arada Fener tamamen uzaklassin bari yaristan

71 de 3-3 maç, sahada oyuncular panik, paso şişiriyor. Kenarda hoca panik, orta saha boşaltıyor. Gedson sahada kalsa 1 puan cepte maça devam ederdik. Uzunca yazmıştım ama ruh sağlığım için geri kalanını kesiyorum

Kendi kendimiz yaktık. Bahanelere gerek yok. Bizim kadar istemedi, ne yönetimi ne hocası ne futbolcusu. Kendi kendimize suyun içinde çırpındık durduk boğulmayalım diye. Bizim de elimizden bu kadarı geldi. Ama bugünden de bazı şeyler ön görülmezse, yani baştan aşağı yönetim, hoca ve futbolcu takımı 11-12 gibi köklü bir kararla seneye de giriş yapmazsa, maalesef bizi daha çok üzerler. Bence bu kadar kredi yeter. Yazık bu taraftara. Biz diğer camialar gibi değiliz. Hedeflerimiz hep yurtdışı odaklı. Şimdi anamızın liginde bile ne hallerdeyiz. Vallahi üçüncü olursak bu saatten sonra öpüp başımıza koyalım. Üçüncü olmuş adam Manciniyi yiyenler tekrar benzer beşincilik senaryosun da Fatih Terime ne yapacak merakla bekliyorum...Göreceğiz Galatasaray mı önemli kişisel çıkar ve menfaatler mi.

Geriye düştüğü maçlardan bir tanesini bile kazanamayan takım şampiyon falan olamaz

yedlin'in kırmızı kartı saçmalık, hakem maçın içine etmiş sifonu çekmemiştir. Futbolcuların ne yaptığının bir önemi yok! berabere bitecekti en fazla...

Üzülmek için onu hak etmek lazım önce koca sezon vasat üstü 2-3 maç oynayıp şampiyonluk gitti diye ağlamanın lüzumu yok.

Kurtarici die ardayi sokuyorsun. Ne bekliyorsun acaba ne yapacak. Harala gurele sacma sapan bi oyun. Tum gun bekleyip su eziyeti gormek insani çıldırtıyor.

Mağlubiyet hocaya yazar Net!
- 2 forvet olmayacağı geçen hafta gözüktü
- maç 1-1 2 forvet oynuyoruz
-3-2 mağlubuz 2 forvetide oyundan alıyor!

- kapanan savunmaya Kerem i forvete atıyor hucumda 0 kafa topu alma

- yedlin sarı kartlı kırmızı ışık yakıyor pyundan almıyor.

Maç sonu diyecekki
- Hakem
- bireysel hata

Hocam emeklilik geldi sanırım :(

Bjk pazar yenerse tarihinin en kolay şampiyonluğunu yaşıcak.

Geri
Üst Alt