Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
atiba-josef-aboubakar gibi alternatifsiz adamlarla full sezon oynuyor kulaksiz sergen. bizim hocanin yedekte feghouli babel onyekuru kerem gibi adamlar var. sergen bu kadroyu lig bitmeden 1 ay önce sampiyon yapardi.
cift forvet, miymiy top taşıma, terim antrenman sistemi ile çöp oldu. Gelen adam 1 ay sonra şut atmayı unutuyorum muhteşem iş ya.Bizde Mohammed Mustafa diye bir oyuncu vardi. Her Mac en az 3 posizyona girip bir iki cakiyordu. Nerelerde goren duyan var mi?
Bence faulden atıldı araya kaynadı sonradan ya aklına geldi yada var uyardı.Yedlin itirazdan mi atildi yoksa sonradan vardan mi soylendi
sergenin konusuna herkes bu sezon sonuna kalmadan topuklar diyorlardi ama sergen herkesi yollayacak belli ki bu ligde. kendi kalacak. kadrosu belli. her hafta ne oynayacagi belli. bizde kadro cikaramayan bir teknik ekip var.Sene başı kavga edenler oldu benle ovunce..sergen hoca değil takımı düşer bilmem ne adam 13 kişiyle ligi domine etti ganyanci falan ama ortada büyük bir başarı var herkesten muazzam verim aldı ..
Düşünün daha dün tsgina TV programlarinda konusaan hatta yeteneksizsiniz jürisi olan adam yılların İmparatorunu tokatladi
emin imkansizStoperde sezon sonuna kadar emin oynasın lyundama 18 de görmek istemiyorum
1 kere lan 1 kere geriye düştüğümüz maci cevirelim be. Daha dk 1 yedik tamam dedim ki sictik. 1 kere bile maci ceviremez mi bi takim arkadasEskiden devre arasına 2 farkla yenik girsek bile maçı çevireceğimizden zerre şüphe etmez iken son 2 sezondur bize has olgulardan uzaklaşıyoruz. Şike yalaması Rize'den, Konya'dan 4 yiyip, Ankaragücü'ne, Sivas'a puan kaybetmek nedir milyonluk mallar? Haftasonumuzu zehrettiniz, Allah alayınızın belanızı versin.