⚽ SL 20/21 H:31 | Galatasaray 3-4 Rizespor | MS | 19 Mart

Bu maç 3 salakça hareketten kaybedildi... En son ne zaman normal gol yedik biz unuttum... Ya marcao ya luyi ya linnes yada hakem... sagolsun yedlin de geldi...

Oyuncular üzerinde hakimiyeti yok bence hocanın hakimiyeti olduğu zaman oyuncular daha disiplinli oynar ayrıca hoca mental olarak akıl başka yerlerde sıradan taraftar kadar bile sahayı okuyamıyor her maç yanlış kadro.yanlis değişiklikler kötü giden oyunu göremiyor her maça aynı kadroyla.cikiyor haftalardır hata yapan oyuncuları ısrarla oynatıyor yani hocanın kafa başka yerlerde
hocanın en büyük yanlışı kazanan takımı bozmama savsatası. rize gibi açık oynayan takıma onyekuru ve kerem ile başlardım ben mesela.

neyse olan oldu önümüzdeki maçlara bakacağız artık. benim hala ümidim var. milli takım arası iyi gelecek. gönül isterdi ki kazanalım da girelim ama olmadı.

gs bütün büyük başarılarında üç bölgede baba oyuncular vardı.bi kaleci bi baba stoper bi baba 10 no ve forvet.2000 li takımda da bu vardı drogbalı şınolu takımdada.bizim baba forvetlerimiz var bence ama besleyecek baba 10 no yok.defansı derleyecek baba bi stoper yok.bunlar olmadığı sürece hep böyle gider

gs bütün büyük başarılarında üç bölgede baba oyuncular vardı.bi kaleci bi baba stoper bi baba 10 no ve forvet.2000 li takımda da bu vardı drogbalı şınolu takımdada.bizim baba forvetlerimiz var bence ama besleyecek baba 10 no yok.defansı derleyecek baba bi stoper yok.bunlar olmadığı sürece hep böyle gider
getir oradan fatih hocama ramos'u ve kante'yi. arkana yaslan.

takım tedirgin ama 3-3 ken gs gol kovalar aga. 1-0 geriye düştüğümz pozisyonda da olan bir şey yoktu.
farzedelim 3-3 ken 4 ü bulduk ve maçı kazandık benzeri şeyleri yazabilecek miydin? yoksa terim imi övecektik cesur oynattığı için? bence çoğunluk terim'i övecekti. o yüzden bu eleştirileri, maç sonrası kayıptan sonra yazılan duygusal mesajlar olarak görüyorum.

Çok yazdım, yine yazıyorum

Oynatılan oyun da cesur falan değil
Ne olduğu belirsiz, dengesiz ve oyunculardan imkansızı başarmaları istenen bir oyun

Maça çift forvet başlayan bir hoca, gerideyken tek forvete dönünce mi cesur oluyor

Veya maça bu oyuncu tercihleriyle başlamışsan, öne geçince onye veya keremle açık alan bulmayı düşünmüşsen, geriye düşünce yine kapalı defans için tercih etmediğin bu değişiklikleri mi yaparsın?

Ben söyliyeyim
Devreye önde girseydik yine aynı değişiklikleri yapacaktı

Bu takım çift forvet oynamaz ama çift on libero oynar Hatay deplasmanında Taylan ile Etebo'yu birlikte sahada görmek istiyorum

hocanın en büyük yanlışı kazanan takımı bozmama savsatası. rize gibi açık oynayan takıma onyekuru ve kerem ile başlardım ben mesela.

neyse olan oldu önümüzdeki maçlara bakacağız artık. benim hala ümidim var. milli takım arası iyi gelecek. gönül isterdi ki kazanalım da girelim ama olmadı.

Ne değişecek, hoca iki gün daha yaşlanacak, yardımcıları yine aynı çapsızlıkla devam edecekler. Mesele hocanın zihinlerde ligi kaybettirmesidir. Yoksa bir takım bu kadar hata yapabilir mi? Herkes teknik taktik konuşuyor ama mesele bu değil ki.. KORKAKLIKTIR ASIL MESELE... biz ligi bu korkaklık yüzünde kaybettik. Bize korku salan da Alanya oldu..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hala daha ümit besleyebilmek büyük başarı kardeşim. Ben şahsen pazar akşamı ölümüne bjkliyim.

getir oradan fatih hocama ramos'u ve kante'yi. arkana yaslan.
lig için ramos kante şart değil bi vida bile iş görürdü.paran varsa tabii ki getir ama paran yoksa vida veya benzeri belli bi kariyer yapmış adamı getirtebilirsin.falcaoyu getirtiyorsan o da getirtilebilir.adamlar gezalla kaç rakibin belini kırdı.bir gezal ki baba bi 10 no da değil ama görüyorsun nasıl fark oluşturuyor.

kumaşı olan belli bi kariyere sahip bütçene uygun bulup getirtilebilir.

milli ara yeni hocanin alışması için muhteşem zamana denk geldi. Bu takim şampiyon olamaz kimse hayal kurmasın.

Ne değişecek, hoca iki gün daha yaşlanacak, yardımcıları yine aynı çapsızlıkla devam edecekler. Mesele hocanın zihinlerde ligi kaybettirmesidir. Yoksa bir takım bu kadar hata yapabilir mi? Herkes teknik taktik konuşuyor ama mesele bu değil ki.. KORKAKLIKTIR ASIL MESELE... biz ligi bu korkaklık yüzünde kaybettik. Bize korku salan da Alanya oldu..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
korkak oynadığımızı düşünmüyorum. hatta 10 kişiye rağmen açık oynadığımız için gitti maç. ne tuhaftır ki neredeyse en yoğun geri döndüğümüz atakta luyindamanın adamı döndürmesiyle yedik golü.

bireysel hatalar 3 gol 1 kırmızıya mal oldu bize. şu şartlarda maç kazanmak cidden zor işti, denedik olmadı. ben oynanan açık oyundan memnunum. maçın başından 11 kişi ve yorulmadan şu işi yapsak maçları daha rahat alırız. bireysel hatalar da olmaması lazım tabi.

Sivas'a yarim pozisyon ver 2 gol ye rizeye pozisyon vermeden 2 gol ye hadi kızıyorum falan ama cidden büyük bahtsizlik da yaşadık son haftalarda.. samudio lewandowski oldu ankaragüclu eleman haaland rakip kaleciler de gea .

Hala daha ümit besleyebilmek büyük başarı kardeşim. Ben şahsen pazar akşamı ölümüne bjkliyim.
vala hocaya güvenim sonsuz. takımda ne istediğinin bilincinde bence, çoğunluk bu yönde en azından. ben bir şekilde ritmi yakalayıp sonu mutlu bitireceğiz diye düşünüyorum. büyük fırsat kaçtı bu maç ama her şey bitmedi. geri döneceğiz. sadece sancılı olacak.

Bülent Uygun kötü hoca ama gerizekalı değil. Senin oynadığın bu ucube sistemde beklerin önü boş.

Bülent Uygun, Saraçi karşısına merkez orta saha olan ama fiziksel olarak çok iyi bir adam olan Baiano'yu koyarak senin o kanadı taca çıkardı.

Göbekten oyun kurmaya çalışıyorsun Taylan yok haliyle bocalıyorsun Gedson ve Akbaba'nın topçu olmadığını yazmaktan loopa düşmekten ben bıktım hoca oynatmaktan bıkmadı. Belhanda'nın esprisi buydu işte olduğu hangi iç saha maçında böyle dağıldık? orta saha dediğin top almayı bilir her neyse önemli değil bu konu.

Asıl ve en önemli konu 8 aydır üstüne çalıştığın düzeni bozup kel alaka bir 4-3-1-2'ye dönüyorsun nerede kaldı ezber nerede kaldı antrenman?
Bunu iyi oynayıp kazanamadığın Sivas maçı sonrası yapıyorsun sanki takım iflas etmiş gibi.

Fatih hoca öz babam gibidir ama kurt kocayınca itin köpeğin maskarası olur tezini doğrulamaya başladı çok kötü anmamak için sezon sonu krallara layık bir şekilde ayrılmalıyız. Geride enkaz bırakmayacak genç bir takımız iyi bir hoca ile toparlarız.

Böyle günlerde herkes kendi yorumunun haklılığının peşinde koşar, ben demiştim vs vs diye.

Fatih Terim ne dediyse doğrudur.(röportajını dinlemedim henüz)

Biz böyle günleri çok gördük, gittik şampiyon da olduk.

Olmasak da mühim değil, yeter ki fener olmasın, ateşlerin içinde yanıp bitsinler, biz olamazsak bjk olsun.

Yazık ya

Kaç kere yazdım son kez yazıyorum

Koskoca kulüp tek bir adamın eline kalmış
Yönetim de bulmuş kolayını
Hesap soran yok, aga bu nedir diyen yok

Florya’nın anahtarı teslim, astığı astık kestiği kestik, ne istediyse alındı, 2 yıldır ortada bizim takım şunu oynar dediğimiz bir oyun yok

Aldığı miras 1,5 yıl idare etti, artık tuz kokuyor

Onyekuru Musleradan önce ilk 11'e yazılmalı dedim diye dalga geçenler vardı 8-10 gün önce gördük işte onyekuru olmadan tehlike bile yaratamıyoruz.

Böyle günlerde herkes kendi yorumunun haklılığının peşinde koşar, ben demiştim vs vs diye.

Fatih Terim ne dediyse doğrudur.(röportajını dinlemedim henüz)

Biz böyle günleri çok gördük, gittik şampiyon da olduk.

Olmasak da mühim değil, yeter ki fener olmasın, ateşlerin içinde yanıp bitsinler, biz olamazsak bjk olsun.
Bok gibi oynuyor takım söylem değil eylem gerek.

CPH1951 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt