GSCimbom
SL 20/21 H:34 | Galatasaray 1-1 Karagümrük | MS | 10 Nisan
Murat Saylak

SL 20/21 H:34 | Galatasaray 1-1 Karagümrük | MS | 10 Nisan Sayfa 141

Murat Saylak ·

Cevap
2,9K
Okunma
114,4K
Sayfa
141/146
BGalatasaray11Karagümrük10 Nisan
AMA BİZİM TARAFTARDA DA İŞ YOK 30 TANE MAC OYNADIK AKILDA KALAN BİR TANE KEYİF ALDIĞIN MAC VAR MI YOOOOK NEYMİS SAMPİYON OLACAĞIZ

BU SENE HAKETMİYORUZ,HAKETMEDİK BAZEN HAK ETMEK GEREK.

Takımın başında geçmişin ekmeğini yiyen, hocalığı bırakalı yıllar olmuş bir teknik direktör, yanlarında pısırık yardımcıları, sezon bitsede tatile çıksak modundaki salan topçularımızla kaç haftadır söylüyorum kendinizi her türlü rezilliğe hazırlayın diye. Maç başı kadroyu görünce yeniliriz dedim ama en az azından beraberliği kurtardık bu da birşey. Başkanı, hocası ve futbolcuları dahil komple bir temizlik gerekiyor bizde yoksa burnumuz b.ktan çıkmayacak

ciddi ciddi sana ve keremi beğenenlere soruyorum bu herif 25 yaşında herşeyi geçtim bu adam futbolcu mu ? orda o pozisyonu atamayıp kendini yere adam için kimse bana bu iyi topçu hızlı topçu falan demesin.Eskiler hatırlar gençlerbirliğinden osman diye bir sol bek almıştık adamın tek numarası hızı idi.2 maç oynadı sanırım bizde sonra şut.Bu keremde hız dışında başka bir numara yok
Sen 5dk. Oynat sonra kerem seni kurtarsin. Yeminle orda Ben protesto ettim girme Lan diye bagirdim. Sonra o pozisyonda penalti var tam sut atacak dengesini bozdu bi acidan çok iyi belli oluyor formasidan cektigi. Bana kalsa karagümrüklüler bile utandi mactan sonra. Mal mal bakislar ve kakem yaninda dolasmalarindan belliydi.
Hele penalti yapan oyuncunun hepten
Utaniyor gibi bi görüntüsü vardi.

Biz ekran başında cildiriyoruz sahada ki elamanlar sus pus! Çünkü kimse inanmıyor sisteme ve oyuna.Bir de net şekilde bu takım çalışmıyor.İşin hücum tarafında duran top yok,orta becerisi yok,ikiye bir yok, yok oğlu yok.Defans tarafında ise her şey var: Pozisyon hatası var,arkaya adam kaçırma var, çıkarken top kaybı var, şut atacak adama şut imkanı var, rakibe asist var,var oğlu var.Tüm performans günlük ve kişi odaklı (Bugün Fernandes'de olduğu gibi), takım performansı yok.Çalismamis bu takım çalıştırılmamis.

Keremin pozisyonu için ne diyorsunuz.? Bana penaltı gibi geldi. Ama hakemin kararı iptal etmesinden sonra keremin itiraz düzeyi hareketleri pek inandırıcı gelmedi bana. Sarı kart yemeden çıkmaz o itirazlardan o dakika da o karardan sonra hiç bir futbolcu. Kolay bıraktı kendini bence.
Ne penaltısı hocam, rakiple arasında bir metre var en az,temas ise el ile koşu anında; itme değil yani.Kerem pozisyonda kararsız kalmış şut mu çalım mı konusunda.Sonucta kararsızlıgin en kötü karardan daha kötü bir karar olduğunu tecrübe etti.O da iki puana hatta şampiyonluğa mal oldu.

Takim istekli başlasada , yanlış press uygulamasınla Karagümrük gibi orta sıraların takımı bile verkaçlarla, küçük üçgenlerle ordan çıkarmayı başardı. Üstüne üstün Lens sağ kanadımızı otobana çevirdi. Rakip bir an gözümüze City gibi gelmesinin sebebi bizim bir taktiğimizin olmaması, ve çok dengesiz bir takıma sahip olmamızdan.

Biz Galatasaray’lı olarak hedeflerimizi yüksek tuttuğumuz için böyle kötü oynadığımız maçlardan sonra Hakem konuşmayı sevmeyiz. İcabında Hakem ve rakibin içinden geçmesini bekleriz her zaman.

Ama biraz futboldan anlayan Hakemlerin art niyetli olduğunu görür zaten. Bu kadar sahada hakkı yenilmesine rağmen sessiz kalan topculara ya ruhsuz, hedefi olmayam takım, veyahut aşırı profesyonel denir. Kararsızım.

Yalnız bugün hiçbir pozisyona Var hakemi müdahale etmemesi gerekirdi.Cunku bütün pozisyonlar hakemin görüş alanında ve oyun gereği çalınmış ya da calinmamis düdükler.Babel'in golü dahil.Ancak benzer pozisyonda Lens için cagirmayip Donk için çağırmak ise net art niyet.Çunku hakemler artık biliyor ki Galatasaray aleyhine hata yaparsanız hakemliğe devam,lehine hata yaparsanız işsiz kalırsınız.Once bu düzeni değiştirmek gerek.En önce de oyun gücünü alarak maçı bu hâle getirmemek gerek.

Geri
Üst Alt