GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:37 | Antalyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 24 Nisan
Alper Altun

⚽ SL 20/21 H:37 | Antalyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 24 Nisan Sayfa 11

Alper Altun ·

Cevap
1,9K
Okunma
79,1K
Sayfa
11/94
GAntalyaspor01Galatasaray24 Nisan
mostafa 14ünde covidim demiş
10 gün ekleyiniz
dün 1 spor gazetesinde çıkan haber takıma sonradan katılacağı yönünde bakalım ne olacak

Karantina süresini tamamlayan ve son Kovid testi negatif çıkan Mostafa Mohamed, Florya'da bireysel antrenmana katıldı.​

Mısırlı golcünün yarınki mücadele öncesi Antalya kampına katılması ve kadroya alınması bekleniyor.

dün 1 spor gazetesinde çıkan haber takıma sonradan katılacağı yönünde bakalım ne olacak

Karantina süresini tamamlayan ve son Kovid testi negatif çıkan Mostafa Mohamed, Florya'da bireysel antrenmana katıldı.​

Mısırlı golcünün yarınki mücadele öncesi Antalya kampına katılması ve kadroya alınması bekleniyor.

Ewt max bu olur ztn. Kafileyle gitmesi soz konusu degildi ama hoca herife takti diye uydurmak serbes

niye fenerbahçe bütün maçlarını en son oynuyor? bjk bugün puan kaybetse hırs yapacak adamlar. böyle böyle işi götürecekler diye korkuyorum. eğer bjk şampiyon olamıyorsa mutlaka biz olmalıyız. bu fenerbahçe’ye yağmurlu havada su vermem ben.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yine mi mac var be hic bitmeyen kabus gibi arkadas yav.
İşin enteresan kısmı, biz iyi oynarken sokağa çıkma yasağı yokken, cumartesi günleri eşim dışarı çıkalım, yemeğe, sinemaya gidelim derdi kadını maç var diye eve hapsederdim. Şimdi seyretmemek için bahane arıyorum evde tıkılıp kalınca 5 dk açmadam aklım kalıyor açıyorum,

Geri
Üst Alt