GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:37 | Antalyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 24 Nisan
Alper Altun

⚽ SL 20/21 H:37 | Antalyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 24 Nisan Sayfa 13

Alper Altun ·

Cevap
1,9K
Okunma
79,2K
Sayfa
13/94
GAntalyaspor01Galatasaray24 Nisan
1619256245452.webp

Rakiplerin eksikleri vs önemli değil ki bizim andavallar oynamıyor sıkıntı burada, hamsilere karşı ne oynayabildik ? Hoca Babel Şener Etebo vs yapar EmreA gol attı diye oynatır, Feghouli Belhanda gittiğinden beri hiçbir şey conisinde değil vs vs vs max berabere biter.

Akşam maçı alırsak başkan ve yöneticilere saydırır, imalı imalı laflar ile ortamı iyice germeye çalışır. 'Galatasaraylılara sözüm var' sözünü de bekliyorum. Benden iyisi yok havasında geçer basın toplantısı.

Maçı kaybedersek?

- 1996-2000 başarıları.
- 17.05.2000 UEFA Kupası
- Ceferin'e tekrar teşekkürler
- 'Galatasaray değerleri, vazgeçmedik' lafları.

Ve kapanış.

Maç analizi, taktik teknik konular felan aman ha. Asla konuşmaz. Devlet sırrı anasını satim.

Akşam maçı alırsak başkan ve yöneticilere saydırır, imalı imalı laflar ile ortamı iyice germeye çalışır. 'Galatasaraylılara sözüm var' sözünü de bekliyorum. Benden iyisi yok havasında geçer basın toplantısı.

Maçı kaybedersek?

- 1996-2000 başarıları.
- 17.05.2000 UEFA Kupası

Ve kapanış.

Maç analizi, taktik teknik konular felan aman ha. Asla konuşmaz. Devlet sırrı anasını satim.
Terimli Galatasaray artık Bein Sports 2'de boy gösteriyor....Savunmadan top çıkaramıyorlar, rakibin ayağına servis yapıyorlar. Sefiller.🤣

Maçı kaybedersek?

- 1996-2000 başarıları.
- 17.05.2000 UEFA Kupası

Ve kapanış.

Sampiyon olursak sevinme olur mu

Sampiyon olursak sevinme olur mu
Ben sevinsem ne olur sen sevinsen ne olur Musap? Söz konusu Galatasaray ise, biz oturup ağlayalım yeter şu kulüp bir düzlüğe çıksın.

Ite kaka şampiyon olarak elimize ne geçiyor? Ne geçti bu güne kadar mesela? 20-35 milyon gibi bir para, ki onu da 2 hafta içinde duman ediyoruz ve artık borçların faizine bile yetmiyor.

Ne değişiyor şampiyon olunca? Olmayalım 2 sene. Olmayalım hatta 3 sene. Ama bu takım bir umut versin. Gencecik çocuklar çıkıp 'endişelenmeyin sadece sabredin, geliyoruz gümbür gümbür' desin. Gelsinler ki artık kazançlar sağlayalım, gelsinler ki şu takımın bir oyun anlayışı olsun.

Bu benim isteğim. Ben kaç şampiyonluk yaşadım? Bir fazla bir eksik bu beni daha az ve ya daha fazla Galatasaraylı yapmaz. Ben şampiyonlukları stadda yaşamış, sevinç gözyaşları dökmüş bir insanım. Bomboş stadlarda şampiyonluk kaybetmişiz ve ya kazanmışız bu hiç bir şey değiştirmez.

Ben bir model göremiyorum. Bir futbol anlayışı göremiyorum. Ajax, Benfica, Porto, Wolfsburg hatta bir Lille göremiyorum. Bu kulüplere kafa tutmamız gerekirken (hem mali hem sportif açıdan) biz bu akşam 30 yaşında Ömer Bayramı, 30 yaşında Emre Akbabayı ve topu oyuna sokamayan ama 8 milyon ödenen Luyindamanın rezilliklerini izliyoruz.

Ha her zaman, ama her zaman da izlemeye devam ederim. Ligi 8. bitirdiğimiz Ankaragücü deplasmanı vardı gündüz vakti. Evet o maçı izlemek için arkadaşlarımdan uzak kaldım. Zerre pişman da olmadım. Çünkü illa ki güzel günler de yaşayacağız ve o zaman bu kötü günler aklıma gelip daha da fazla sevincini yaşayacağım.

Son düzenleme:
Ben sevinsem ne olur sen sevinsen ne olur Müsap? Söz konusu Galatasaray'sa biz oturup ağlayalım yeter şu kulüp bir düzlüğe çıksın.

Ite kaka şampiyon olarak elimize ne geçiyor? Ne geçti nu güne kadar mesela? 20-35 milyon gibi bir para, ki onu da 2 hafta içinde duman ediyoruz ve artık borçların faizine bile yetmiyor.

Ne değişiyor şampiyon olunca? Olmayalım 2 sene. Olmayalım hatta 3 sene. Ama bu takım bir umut versin. Gencecik çocuklar çıkıp 'endişelenmeyin sadece sabredin, geliyoruz gümbür gümbür' desin. Gelsinler ki artık kazançlar sağlayalım, gelsinler ki şu takımın bir oyun anlayışı olsun.

Bu benim isteğim. Ben kaç şampiyonluk yaşadım? Bir fazla bir eksik bu beni daha az ve ya daha fazla Galatasaraylı yapmaz. Ben şampiyonlukları stadda yaşamış, sevinç gözyaşları dökmüş bir insanım. Bomboş stadlarda şampiyonluk kaybetmişiz ve ya kazanmışız bu hiç bir şey değiştirmez.

Ben bir model göremiyorum. Bir futbol anlayışı göremiyorum. Ajax, Benfica, Porto, Wolfsburg hatta bir Lille göremiyorum. Bu kulüplere kafa tutmamız gerekirken (hem mali hem sportif açıdan) biz bu akşam 30 yaşında Ömer Bayramı, 30 yaşında Emre Akbabayı ve topu oyuna sokamayan ama 8 milyon ödenen Luyindamanın rezilliklerini izliyoruz.

Ha her zaman, ama her zaman da izlemeye devam ederim. Ligi 8. bitirdiğimiz Ankaragücü deplasmanı vardı gündüz vakti. Evet o maçı izlemek için arkadaşlarımdan uzak kaldım. Zerre pişman da olmadım. Çünkü illa ki güzel günler de yaşayacağız ve o zaman bu kötü günler aklıma gelip daha da fazla zevkini yaşayacağım.
Ü nedir u bir yerine mi girdi. Geri kalanini okuma zorunda degilim 1 satirindan sonra :) söyle cikarsinlar

Geri
Üst Alt