Ahmet Sarı
10 Numara!
Vay be adamlarda takımın yarısı yok bu Antalya'yı da yenemezsek yuh bizeNuri-Bünyamin-Kudryashov-Gökdeniz bunlar oynamayacakmış.Fredy ve Sidney Sam belli değil maç saatine yakın belli olacakmış..
Vay be adamlarda takımın yarısı yok bu Antalya'yı da yenemezsek yuh bizeNuri-Bünyamin-Kudryashov-Gökdeniz bunlar oynamayacakmış.Fredy ve Sidney Sam belli değil maç saatine yakın belli olacakmış..
Renktas, bu messagla beni güldürdün ya. Allahta seni güldürsün. Bende bugun ameliyat ( full narcozla )oldum, sırtımda 6 cm civarinda lipom aldilar. Bu yazdigin message o kadar icten güldümki, çünkü dedigin gibi o feghouli artik futbolu birakmis.Feghouli isimli herifi ilk 11'e yazanlar görüyorum. Biri beni bicaklasin artik.
Beşiktaş ve bizim genel averaja bakılıyor şuan için biz 66 atıp 33 yemisiz 33 averajda Beşiktaş 72 atıp 35 yemiş 37 averajda aramızda 4 gol farkı var Beşiktaş öndebeşiktaş'ı kendi evimizde 2-0 yendiğimiz taktirde
ve
3 takımın ligi aynı puanla bitirdiği senaryoda
kim şampiyon oluyor?
Geçmiş olsun renktas yalnız emre akbaba'yı trabzon maçında beğendim yedeklerden oyuna girecek bir isim varsa o da akbabadir, Ömer Bayram, Arda'dan falan on kat iyidirRenktas, bu messagla beni güldürdün ya. Allahta seni güldürsün. Bende bugun ameliyat ( full narcozla )oldum, sırtımda 6 cm civarinda lipom aldilar. Bu yazdigin message o kadar icten güldümki, çünkü dedigin gibi o feghouli artik futbolu birakmis.
Besiktasi 5-0 yenersek dengeler degisiyorBeşiktaş ve bizim genel averaja bakılıyor şuan için biz 66 atıp 33 yemisiz 33 averajda Beşiktaş 72 atıp 35 yemiş 37 averajda aramızda 4 gol farkı var Beşiktaş önde
Benim bildiğim 3lu sanal ligde gol sayısı fazla olan öne geçiyor averaj eşitseBeşiktaş ve bizim genel averaja bakılıyor şuan için biz 66 atıp 33 yemisiz 33 averajda Beşiktaş 72 atıp 35 yemiş 37 averajda aramızda 4 gol farkı var Beşiktaş önde
Beşiktaş ve bizim genel averaja bakılıyor şuan için biz 66 atıp 33 yemisiz 33 averajda Beşiktaş 72 atıp 35 yemiş 37 averajda aramızda 4 gol farkı var Beşiktaş önde
Üzücü bir durum. 3'lü averaj vs. olmuyor mu?Beşiktaş ve bizim genel averaja bakılıyor şuan için biz 66 atıp 33 yemisiz 33 averajda Beşiktaş 72 atıp 35 yemiş 37 averajda aramızda 4 gol farkı var Beşiktaş önde
Gerek yok 3-0 yeter ya da 4-1Besiktasi 5-0 yenersek dengeler degisiyor
Dogru.Benim bildiğim 3lu sanal ligde gol sayısı fazla olan öne geçiyor averaj eşitse
Bjk 7 biz 7 fener 2 puan oluyor
Bjk +1 averaj biz +1 averaj ama fener bjk maçları 3-4 ve 1-1 bittiği için (bizim FB maçları 0-0 0-1) bjk fazla gol attığından 3lu averajda lider olur
Sallıyor da olabilirim
Mi 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
gecmis olsun reis kendine dikkat etRenktas, bu messagla beni güldürdün ya. Allahta seni güldürsün. Bende bugun ameliyat ( full narcozla )oldum, sırtımda 6 cm civarinda lipom aldilar. Bu yazdigin message o kadar icten güldümki, çünkü dedigin gibi o feghouli artik futbolu birakmis.
saygi duyarimLinç edilmeyecek isem kadro yapacağım .biz bu maçı almaya mecbur muyuz evet kaybedecek çok da birşey kalmadi .
Muslera
Marcao ozornafor saracci
Emre Kılınç Taylan xxx ö.bayrm kerem
Emre ak.(feguli )
Halil
Şener varlığı yokluğu aynı oynamasin .Kazanacak isek saldırmak lazım .yapmaz hoca o riski almaz da bu şekilde oynasak en azından hücum izlemis oluriz .Ömer bayramı rakibin kafasını karıştırsin diye kadroya koydum ne yapacağını kendisi dahil kimse bilmiyor gizli silah .