GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:37 | Antalyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 24 Nisan
Alper Altun

⚽ SL 20/21 H:37 | Antalyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 24 Nisan Sayfa 6

Alper Altun ·

Cevap
1,9K
Okunma
79,1K
Sayfa
6/94
GAntalyaspor01Galatasaray24 Nisan
Halen kadrolara Babel yazanlar var ya çıldıracağım onyekuru olsa Feghouliyi de keseceğim de el mecbur

Muslera
Linnes Donk Marcao Saracchi
Gedson Taylan E.Kilic
Feghouli Halil Kerem

Renktas, bu messagla beni güldürdün ya. Allahta seni güldürsün. Bende bugun ameliyat ( full narcozla )oldum, sırtımda 6 cm civarinda lipom aldilar. Bu yazdigin message o kadar icten güldümki, çünkü dedigin gibi o feghouli artik futbolu birakmis.
Geçmiş olsun renktas yalnız emre akbaba'yı trabzon maçında beğendim yedeklerden oyuna girecek bir isim varsa o da akbabadir, Ömer Bayram, Arda'dan falan on kat iyidir

Beşiktaş ve bizim genel averaja bakılıyor şuan için biz 66 atıp 33 yemisiz 33 averajda Beşiktaş 72 atıp 35 yemiş 37 averajda aramızda 4 gol farkı var Beşiktaş önde
Benim bildiğim 3lu sanal ligde gol sayısı fazla olan öne geçiyor averaj eşitse

Bjk 7 biz 7 fener 2 puan oluyor

Bjk +1 averaj biz +1 averaj ama fener bjk maçları 3-4 ve 1-1 bittiği için (bizim FB maçları 0-0 0-1) bjk fazla gol attığından 3lu averajda lider olur

Sallıyor da olabilirim

Mi 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benim bildiğim 3lu sanal ligde gol sayısı fazla olan öne geçiyor averaj eşitse

Bjk 7 biz 7 fener 2 puan oluyor

Bjk +1 averaj biz +1 averaj ama fener bjk maçları 3-4 ve 1-1 bittiği için (bizim FB maçları 0-0 0-1) bjk fazla gol attığından 3lu averajda lider olur

Sallıyor da olabilirim

Mi 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dogru.

1619122555203.webp

Yine maglup oluruz ligi 4. bile bitirebiliriz ama sorun yok seneyede ilk uce girmesek yine sorun yok 10 sene daha sampiyon olmasak yine sorun yok

Yeterki ft takimin basinda kalsin bu kadar medyada parali kalemi olan baska bir hocada yoktur herhalde iki gundur dort bir yandan ft fetisizmi midem bulandi neymis 8 sampiyonlugu varmis tamam var hizmet etti karsiligini da aldi isimsiz bir adamken Bu klup sayesinde yurtdislarina kadar gitti emeginin karsiligini aldi bu demek degildir ki olene kadar takimin basinda kalsin klup tuzugunede istifaya davet edilemez edilmesi dahi teklif edilemez diye madde koyalim

​
Renktas, bu messagla beni güldürdün ya. Allahta seni güldürsün. Bende bugun ameliyat ( full narcozla )oldum, sırtımda 6 cm civarinda lipom aldilar. Bu yazdigin message o kadar icten güldümki, çünkü dedigin gibi o feghouli artik futbolu birakmis.
gecmis olsun reis kendine dikkat et
bu macta fredy-amilton-podolski üclüsünün yardirmasini seyrederiz
feghouli-babel gibi bitikler oynatilirsa farka gider

Linç edilmeyecek isem kadro yapacağım .biz bu maçı almaya mecbur muyuz evet kaybedecek çok da birşey kalmadi .

Muslera
Marcao ozornafor saracci

Emre Kılınç Taylan xxx ö.bayrm kerem
Emre ak.(feguli )
Halil
Şener varlığı yokluğu aynı oynamasin .Kazanacak isek saldırmak lazım .yapmaz hoca o riski almaz da bu şekilde oynasak en azından hücum izlemis oluriz .Ömer bayramı rakibin kafasını karıştırsin diye kadroya koydum ne yapacağını kendisi dahil kimse bilmiyor gizli silah .

Linç edilmeyecek isem kadro yapacağım .biz bu maçı almaya mecbur muyuz evet kaybedecek çok da birşey kalmadi .

Muslera
Marcao ozornafor saracci

Emre Kılınç Taylan xxx ö.bayrm kerem
Emre ak.(feguli )
Halil
Şener varlığı yokluğu aynı oynamasin .Kazanacak isek saldırmak lazım .yapmaz hoca o riski almaz da bu şekilde oynasak en azından hücum izlemis oluriz .Ömer bayramı rakibin kafasını karıştırsin diye kadroya koydum ne yapacağını kendisi dahil kimse bilmiyor gizli silah .
saygi duyarim

Geri
Üst Alt