akbaba kesin 11de olacaktir, diger oyuncular icin bir sey diyemem
Bu da fb şamp olur demektir Allah korusun. Ben 2.liğe de 3.lüğe de razıyı abi bu sezon, yeter ki fb şamp olmasın.Eger biz bu maci alip bjk puan kaybederse bjk 3. olur
ama hakem + var belli
Fb bilmiyorum kpasa macinda takilabilirlerBu da fb şamp olur demektir Allah korusun. Ben 2.liğe de 3.lüğe de razıyı abi bu sezon, yeter ki fb şamp olmasın.
İnşallah diyelimFb bilmiyorum kpasa macinda takilabilirler
Biz bjkyı yendiğimiz anda başka hiçkimsenin en ufak şansı olmaz, fbyi şamp yaparlar. Şimdi puan farkı var diye asılmıyorlar.Beyler kazandığımızda fenerin üstüne çıktığımız bir durumda niye bırakalım şampiyonluğu sanırsın puan farkı 10
Fbnin yenilmesi lazımBeyler kazandığımızda fenerin üstüne çıktığımız bir durumda niye bırakalım şampiyonluğu sanırsın puan farkı 10
Kâinatın en banko maçı. Yani Real Madrid-Balçova Yaşamspor maçı bile daha az banko olurdu öyle söyleyeyim.Fb bilmiyorum kpasa macinda takilabilirler
Mesafenin kısalığını anlattım 1 maçla üstüne çıkıyoruzFbnin yenilmesi lazım
Bravo, olay budur.Kâinatın en banko maçı. Yani Real Madrid-Balçova Yaşamspor maçı bile daha az banko olurdu öyle söyleyeyim.
Kasımpaşa, Karagümrük, Başakşehir bunlar çok güzel ayar çekme takımları.
Kasımpaşa Perşembe Başak'ı kurtardı. Bu hafta Fener'i kurtarirlar. Sonraki iki hafta, kaybettikleri 6 puanı Paşa'ya peşin iade ederler. Paşa da ligde kalır, Başak da, FB de şampiyon olur.
Kasımpaşa maçında fbnin puan kaybetmesi=reisin seçim kaybetmesiFb bilmiyorum kpasa macinda takilabilirler
DüserlerKasımpaşa maçında fbnin puan kaybetmesi=reisin seçim kaybetmesi
İnşallah kadampasa handikaplı alır.Düserler
Valla icimde fb takilacak gibi bi his var. Bjk macina diyemiyorum bunuKâinatın en banko maçı. Yani Real Madrid-Balçova Yaşamspor maçı bile daha az banko olurdu öyle söyleyeyim.
Kasımpaşa, Karagümrük, Başakşehir bunlar çok güzel ayar çekme takımları.
Kasımpaşa Perşembe Başak'ı kurtardı. Bu hafta Fener'i kurtarirlar. Sonraki iki hafta, kaybettikleri 6 puanı Paşa'ya peşin iade ederler. Paşa da ligde kalır, Başak da, FB de şampiyon olur.
Sener de olmasa, Nando haric max yas 26 o da taylanGalatasaray: Muslera, Şener(Linnes), Marcao, Donk, Saracchi, Taylan, Gedson, Emre Kılınç, Kerem, Emre Akbaba, Halil Dervişoğlu
hürriyet