⚽ SL 20/21 H:38 | Galatasaray 1-0 Konyaspor | MS | 28 Nisan

umarım 2 net pozisyondan fazlasını kaçırmayız... İkiye kadar sakin kalabiliyorum... Çünkü bir tehlike var: Bu maç görece kolay bir maç ve bizim futbolcuların seon başından beri görece kolay maçlarda laubalilikten kırmızı yeme, penaltı verme, basit defans hatası ihtimalleri çok yüksek oluyor... üzerine gol kaçırma eklenince ruh sağlığım çöküyor....

Kazanacagimizi düsünüyorum, eyyamci Cücü bjk macina iddiali cikmamizi saglayacaktir. Maksat Bjk macina iddiali cikalim ki fb de aradan siyrilip lider olsun.

Bu sikeciler ciddi ciddi ruh hastası fetocu belesoglyla başarılı zannediyorlar kendilerini seneyede kalsın diyorlar keşke kalsa

Nando (34)
Sener(31) Donk(35) Marcao(24) Ömer(29)
Kilinc(26) Taylan(26) Gedson(22) Kerem (22)
Halil(21) Mohamed (23)

normalde de yedlin (27) Luyi (27) Saracchi(23) onyekuru(23) var 11de. Hic bir zaman böyle olduk mu. Bu takimi uzun seneler tutabilsek muazzam

VAR: Koray Gencerler

Öyle bir oyun olsun ki bugün hoca öyle bir takım cikarsin ki takım gol atıp geriye yaslanmadan fark atmaya oyundan zevk almaya çalışsın .
Ben futbol oynamadan alinan sampiyonluk istemiyorum eze eze yenmeliyiz herkesi

Konyaspor :

Sehic - Yardimci, Calik, Demirbag, Guilherme - Jevtovic, Hadziahmetovic, Rahmanovic - Shengelia, Bytyqi, Cikalleshi

Galatasaray

Cift Forvet / Mou ve Halil

Geri
Üst Alt