⚽ SL 20/21 H:38 | Galatasaray 1-0 Konyaspor | MS | 28 Nisan

Söve söve bir hal oldum.
Şimdi bu atama masum öyle mi.Bunlar varya bilerek vermiyorlarsa hiçbirşey bilmiyorum.

O hatay maçındaki kararlar o iki net kırmızık pozisyon vara rağmen avrupada verilmese yer yerinden oynardı.En kötü o adamların hakemliği bitmişti.

Her zaman söylüyorum bu sene oyun falan umrunda değil.Benim gözümde Bu sene tarihde görülmemiş şekilde Galatasarayın şampiyonluğu çalınmışdır.

Hatta kimse fazla bahsetmiyor ama geçen sene pandemiden sonrada aynı namussuzluğu yapıp bizim şampiyonluğunuzu çalmışlardır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

On taraf cok genc bu adamlarla baskili futbol oynayamiyorsak kimseyle oynayamayiz

Her genç oyuncuyla baskılı futbol oynanır diye birşey yok.Genç oyuncu fiziksel olarak zayıfsa,hantal biir oyuncuysa hepsinden öte sahaya doğru yayılamıyorsan istediğin kadar baskı yap hiçbir halt olmaz.

yazın ayrı kışın ayrı takım kurmanın zararları herifler birbirine alışana dek uyumsuz Futbol ve parselizasyon hususunda sıkıntılar yaşıyan bir GS. topçularımız istekli lakin baskı kurmağı bilmiyorlar ve çalım manyağı oluyorlar.

bi ipnelik yapma s belani

1619621332196.webp

Sivas macindan sonra puan durumunu birakmistim. Nedense kafamda bjk bizden 10 12 puan onde algisi olustu. Sanirim benimle birlikte bizim futbolcular da birakmislar. Sadece Rize macini kazansak %99 sampiyon olurduk. Bjk haric geri kalan maclar sahiden cok kolay.

Her genç oyuncuyla baskılı futbol oynanır diye birşey yok.Genç oyuncu fiziksel olarak zayıfsa,hantal biir oyuncuysa hepsinden öte sahaya doğru yayılamıyorsan istediğin kadar baskı yap hiçbir halt olmaz.

En azindan yaslilara gore daha daha caloskan daha direncli olabilirlerki suanki ortasahamiz ve forvetlerimiz o tip oyuncular .Emre K,Taylan Gedson,Halil,m.o hepsi mucadeleci oyuncular bence defans oyuncarimiz asiri derecrde vurdum duymaz sag bekinden sol bekine kadar

Aslinda bu sene baya iyiydi belli bi yere kadar. Bu mac haric tabi. Saracchi en buyuk sorun salt. Bi de luyindama tam duzeldi diyorsun bi iska ya da kafayi yanlis yere vurma gol oluyor ve basa donuyor
Marcao(hava toplarında sıfır, birebirde dünyanın en kötü stoperi)
Luyindama(ağır, hata yapmaya çok yatkın, maç içinde sürekli yerini boşaltan)
Donk(ayağı dışında her hareketi falso)

ben bu heriflerin hatalarından bizi yakmalarından ciddi sıkıldım artık.
hocanın yerinde olsam 3ünü de sepetleyip
tecrübeli+genç iki herif alırdım(fonte-botman gibi)

Son düzenleme:
Şampiyonluk hikayesinin biteceği maç.
Tahmin: 1-1

Geri
Üst Alt