⚽ SL 20/21 H:38 | Galatasaray 1-0 Konyaspor | MS | 28 Nisan

ultraslan lideri istifa cagrisi yapinca ultraslan liderine sövenler bu maca ne diyor?

Hepimiz Halil Mustafa istedik.Ama emre kılınç çizgide olunca olmuyor. Kerem de vasat. Kerem sağ a babel sola. Mustafa veya halil dışarı.

1619633928209.webp

Valla Terim in futbol anlayışını sevmem ama elinde ki kadro da gerçekten çok vasat. Bazen hocaya hak veriyorum. Bu kadroya ne yapsan anca bu kadar oynar. Sad but true.

Etebo çıksın, duran topları ömer kullanmasın. Gedson iyi kullanıyor ama bizimkiler Mohammed dışında statik, koşu atmıyorlar bölgeye doğru

Vallahi bundan sonra kornere çıkan toplarımız direkt rakip takıma kale vuruşu verilsin. Allah belanızı versin!!

Gedson doğru düzgün ileri oynamıyor, bir anlamda iki 6 numarayla oynuyoruz. Kimse sorumluluk almak istemiyor. Bu taktiksel mi değil mi, ne oynamaya çalışıyoruz bunu sadece Hoca biliyor sanırım. Oyuncularda anlamıyor çok belli.

Bir ilk yarı bu kadar kötü geçebilirdi. Öyle geçti.

GSC Mobile App

Baktığımız zaman ilk yarıda rakibe pozisyon bile vermedik. Oyunun hakimi bizdik, ilk yarıyı rakip sahada oynadık. Gerek Gedson’la, gerekse Halil’le pozisyonlar da bulduk ama bitiremedik. Bunları yapmamız lazım. Golü erken bulsak maçı koparacaktık. Bu tarz maçlarda golü erken bulmak önemli. Benim takımım böyle oynayamaz. Taraftarlarımız bize müsade etsin, işte Fatih’in Galatasaray’ı bu diyecekleri bir takım kuracağız. Kurmak zorundayız.

topçularda hocada kafa olarak bitirmiş ligi .Terim İstifa

Konyasporda da 10 tane eksik olsa belki 1 gol atardık.
Stoperlerinde Ahmet Çalık ve Adil olan takıma karşı bırakın golü pozisyonumuz yok. Kovaladığımız Sekidika sağ kanadımızı otoban yaptı kariyer maçı bile olabilir bu gidişle.
Biz anca sağa sola pas yaparak top bizde oyuna hükmediyoruz diye kendimizi kandırırız. Halbuki Konya topu bize verdi bir cacık olmayacağını bildiklerinden.
Bir kez daha anladım ki KERAMET GALATASARAY TRİBÜNÜNDE.

Geri
Üst Alt