⚽ SL 20/21 H:38 | Galatasaray 1-0 Konyaspor | MS | 28 Nisan

Takımda pozisyon alma sıfır ileride çok kişi gibi duruyoruz ama hiç bir şekilde pas yapmalarını engelleyecek baskı olmuyor elini kolunu sallaya sallaya çıkıyorlar. Kornerden en son ne zaman gol attık ? kaleyi bulan kafa oldu mu hiç sanmıyorum.

Hoca kafanıza göre takılın diyorsa onun bile bir açıklaması var da bütün hafta çalışıp bunu oynuyorsak üzücü.

ortada bir taktik falan yokki topu al 5 metre sür, yana veya geriye ver

terimball bu

Sakin olun hocanın bir bildiği vardır ;)
bence amacı konyaspora "bakın gördünüz bizim takım mal gibi oynuyor"hissiyatı vermek olabilir. Konyaspor da oo bunlar mal gibi nassısa yeneriz moduna girecek ve salacak. Saldıkları anda noolacak? iki verkaç tak tak mustafa gol. sora tak tak kerem bi gol daha :D lütfen olsun böyle bişi

Sorun oyuncu kadrosunda değil sorun teknik heyetin kadro seçiminde. 40 haftadır oynuyoruz 2 maç üst üste aynı 11 ile sahaya çıkmadık. Stoperde 2 maç Donk oynuyor 1 maç Luyindama.Emre Kılınç bir maç orta saha oynuyor bir maç kanat. İki maç Taylan oynuyor,2 Maç Etebo. Bir maç Emre oynuyor bir maç kerem. Bir maç Babel oynuyor diğer maç Halil’e. Bir maç Falcao forvete Kadro istikrarın yoksa şampiyon olamazsın!

2 bek iyi olsa pozisyonlar bulurduk bence. Sorun o bölge en cok

Ilk yarinin özetinde Emre Kilincin 20 metreden denedigi kafa vurusu disinda pozisyon gösterilmedi

Parasini verdigim halde linnes ve sarachiden niye faydalanmazsin gidecekse gidecek suan parasini aliyo adamlar..
Taylan ogulcan napti sana cik acikla..Ha yok aciklanamiyacaksa affetmiyeceksen alma kadroya alma..Sikisirsak alırız uyanikligi olmaz..
Onyekuru ya ne oldu adam en jotu oynadigimiz maclarda bile pozisyona giriyodu ne oldu adam ligin bug i onu da yedik mi hocam rahatlayalim yediysek..
Neyse o kadar kiziyorum halbuki sakin olsam ya lig bitmis rwzil oynuyoruz doger iki takimda sevk var heves var cosku var top oymuyolar sut cekiyolar bastiriyolar birak artik izleme be adam ama yapamiyoz iste hok gibi oyum kci kirik konya yine tirnak yiyerek izliyoz helal hica baska bisey demiyorum

Deep playmaker eksikligi cekiyoruz. Onyekuru tarzi oyuncu sart oglu sart.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Fatih terimin oynatmak istedigi sistemde(ne oynatmak isiyorsa bi türlü anlamadik 4 senedir) bekler en önemli parca. Bek komple kanadi kullaniyor. Orta sahadakiler ortaya kayiyor oyun ortada sıkışıyor. Olmuyor olmuyor anla iste olmuyorrrrrrr

Konyasporda Baris Yardimci ilk macini oynur bu mac bunu biliyormuydunuz ? hic zorlandimi peki ?

Konyasporda da 10 tane eksik olsa belki 1 gol atardık.
Stoperlerinde Ahmet Çalık ve Adil olan takıma karşı bırakın golü pozisyonumuz yok. Kovaladığımız Sekidika sağ kanadımızı otoban yaptı kariyer maçı bile olabilir bu gidişle.
Biz anca sağa sola pas yaparak top bizde oyuna hükmediyoruz diye kendimizi kandırırız. Halbuki Konya topu bize verdi bir cacık olmayacağını bildiklerinden.
Bir kez daha anladım ki KERAMET GALATASARAY TRİBÜNÜNDE.

Tribun onemli tabi ama teknik adamin performansi belirleyici.

FT nin elinde konya kadrosu olsa nasil top oynatacak dusunmek be istemiyorum cidden.

Geri
Üst Alt