Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dikkat et .. gozlerini yavas yavas alistir fussballaAllahtan 30 dakika sonra olup olabilecek en muhteşem maç başlıyor.Paris -city
Burda transfer politikası çöp evet. Ben şuan sahada ki 11 den bahsediyorum.Katılıyorum. Ocak ayına kadar beklemek lazım.
Oynadigimiz rakipten on tak iyi kadromuz var.Katılıyorum. Ocak ayına kadar beklemek lazım.
Var yedekte oynatmıyor hoca...Deep playmaker eksikligi cekiyoruz. Onyekuru tarzi oyuncu sart oglu sart.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
Emre k yuzunden mi yuruyerek oynuyoruz yaw. Ayaklar felc sanki.emre kılınç yüzünden oluyor bu maç böyle. Kesinlikle çıkmalı yada göbeğe gelmeli.
Derhal Onyekuru ve Taylan.
O kadar da değil. Kadro o kadar da kötü değil. Herhangi bir Anadolu takımı bizi futbol dersi verebiliyorsa sorun başlı başına kadroda değildir. Oyuncuları itibarsızlaştırmaya gerek yok. Zaten kötü olan belli başlı oyuncular var. Onlar haricinde acaba ne kadar çalıştırılıyor ki oyuncular ne oynuyorlar?Valla Terim in futbol anlayışını sevmem ama elinde ki kadro da gerçekten çok vasat. Bazen hocaya hak veriyorum. Bu kadroya ne yapsan anca bu kadar oynar. Sad but true.
tekrar korner kazanma taktigi galiba bilmiyom kiHabire on direğe niye atılıyor top. Bu bir taktik mi.
Şimdi ya 0 ya da 4 tane birden değişiklik yapacağız hazır mısınızdegismeyen tek şey rezalet oyunumuz olacak