⚽ SL 20/21 H:38 | Galatasaray 1-0 Konyaspor | MS | 28 Nisan

Yok bek kötü, yok ön libero kötü, yok kanat kötü

Kaç adam harcadık aga kaççç???

Bir sistemin olsa, uymayan 2 oyuncu olur, orası aksar, arayışta olursun nasıl düzeltsem diye

Biz 2,5 senedir ilk 11’i arıyoruz
Neden acaba???

Mesela şu oyun
Taylan-Gedson-Kılınç yapacaksın, tutan tek ortasaha modelin bu çünkü

Gitmiş Kılınç’ı yine kanata koymuş

Ortasaha da gitti, kanat da

Bence öyle değil. Futbolcuların kapasitesiyle alakalı. Çünkü ceza sahası çevresine kadar geliyoruz fakat topu ver kaçlarla ya da çalımla ceza sahasına sokamıyoruz. Bunu yapacak yaratıcı oyuncu yok malesef. Hoca da biraz güvenli oynatmak istiyor sanırım.

son cümlene sonuna kadar katiliyorum.

futbolcularin bu kadar risksiz oynamasi bence hocanin talimati.

umarim ikinci yari biraz daha riskli oynariz.

Marcelo Saracchi > Ömer
Martin Linnes > Sener
Oğulcan Çağlayan > Kilinc
Taylan Antalyalı > Etebo

4 ihtiyar falcao feghouli babel arda ve 2 emre yedek seklinde maca baslasa bu maci ilk yaridan bile kazanirdi

rakip ts, konya, ahmet, mehmet zerre fark etmiyor. ORTADA OYUN YOK

Ali koc pc ni gonder oyle got doyodum ama bu godisle hoca once gideceksin..Biraz futbolun dogrusunu yapip biraz inati egoyu kenara koysan cok baska olacak..Her sonuca ragmen arkanda bu kadar taraftar var ki hic bir hocanın yoktur..Ama artik biraz akil mantık kullan ego inat kibir i bi yere birak sanane yonetimden baslarim irfancanina kahvesine bak isine ayip

Kimin girip kimin çıkması önemli değil gireni de gördük kalanıda, oyuncu değişikliği feğil mantalite değişikliği lazım bize

E0FJ4C8XIAEhS-r

O kadar kötü bir kadro ki;

Rize gibi yıldızlar karmasından 4 gol yiyor
Karagümrük gibi Los galacticos'la berabere kalıyor
O derece kötü
Senelik sadaece 500 milyon liracik maaş alan vasat bir kadro!!
Maaş bir ölçü değil bana göre. Ama sahada kalite eksikliğini inkar etmek haksızlık olur. Tamam Terim in saçmalıkları aşikar ama bu takımın sağ sol kanatları Ömer - Şener olmamalı.

Geri
Üst Alt