⚽ SL 20/21 H:38 | Galatasaray 1-0 Konyaspor | MS | 28 Nisan

3 değişiklik birden yapıyoruz

takım kendini bulana kadar golü yeriz

Emre Kılınç ve Mostafa Mohamed mi şimdi bu oyunun suçlusu ABV böyle işin ezbere değişikliğin

Saka mi bu

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

3 değişiklik. Yahu ilk yarı biter bitmez 3 değişiklik yapicaksan neden 11 i böyle kurarsın ki. Gitmiş Muhammed'i çıkarmış. Ya tövbe...

puhaha muhammed çıktı yeminle dalga geçiyor

Hoca suçluyu buldu. Bir kez bile gol pozisyonuna sokamadığımız, topla buluşturamadığımız Mostafa’ymış meğer suçlu.

Ya Bi muhammede patladı olay vallaha sapıttı bu adam ya

Moderatör tarafında düzenlendi:
O kadar da değil. Kadro o kadar da kötü değil. Herhangi bir Anadolu takımı bizi futbol dersi verebiliyorsa sorun başlı başına kadroda değildir. Oyuncuları itibarsızlaştırmaya gerek yok. Zaten kötü olan belli başlı oyuncular var. Onlar haricinde acaba ne kadar çalıştırılıyor ki oyuncular ne oynuyorlar?
Birşey çalıştırılmadıklarını bende tahmin ediyorum ama vasat bir kadronun yapabilecekleri her zaman sınırlıdır.

Terim Mohamed'i cikararak ve de Akbaba'yi alarak ligi bitirmis oldu. Gecmis olsun. Hayirli ucunculukler.

Tam sindirememiştir
Adamda hala daha birieyler yapayım diye şevk görmüştür
Ondan çıkarıyordur

babel ve akbaba mi

Bir kere cok korkak oynuyoruz. hic bir oyuncu risk almiyor. sirf yan ve geri pas.

Renktaş bir futbolcunun risk alması için Galatasaray seviyesinde olması lazım.bu oyuncuların çapı bu kadar.
Şu konyanın bu kadar gömülü oyması tamamen bizim yetersizliğimizden.

Transfer sezonlarında bas bas bağırdık az ama öz oyuncu alınsın rakipler çok kapanıyor dar alanda fark yaratacak oyuncular lazım dedik.

Şener donk ömer kılınç etobo marcao kerem ve oynamayanlarda dahil hala bu kadronun iyi olduğunu söyleyenler var.
Fatih terime laf söyleyenler oynanan oyundan değil kurduğu kadrodan dolayı laf söylemeleri lazım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yok ben bu zamana kadar fazla bir şey demedim ama adam ciddi ciddi Mustafa'yı çıkarıp babeli aldı oyuna.İstifa mi ediyorsun kovuyorlar mi bilmiyorum ama seni bir sene daha takımın başında izlersem kanser olacağım SAL ARTİK ADAM BİZİ SAL

Aga istifa et artık ya nefret ettirdin kendinden yazık

Geri
Üst Alt