GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:38 | Galatasaray 1-0 Konyaspor | MS | 28 Nisan
Alper Altun

⚽ SL 20/21 H:38 | Galatasaray 1-0 Konyaspor | MS | 28 Nisan Sayfa 46

Alper Altun ·

Cevap
1,6K
Okunma
71K
Sayfa
46/82
3 değişiklik. Yahu ilk yarı biter bitmez 3 değişiklik yapicaksan neden 11 i böyle kurarsın ki. Gitmiş Muhammed'i çıkarmış. Ya tövbe...

O kadar da değil. Kadro o kadar da kötü değil. Herhangi bir Anadolu takımı bizi futbol dersi verebiliyorsa sorun başlı başına kadroda değildir. Oyuncuları itibarsızlaştırmaya gerek yok. Zaten kötü olan belli başlı oyuncular var. Onlar haricinde acaba ne kadar çalıştırılıyor ki oyuncular ne oynuyorlar?
Birşey çalıştırılmadıklarını bende tahmin ediyorum ama vasat bir kadronun yapabilecekleri her zaman sınırlıdır.

Bir kere cok korkak oynuyoruz. hic bir oyuncu risk almiyor. sirf yan ve geri pas.

Renktaş bir futbolcunun risk alması için Galatasaray seviyesinde olması lazım.bu oyuncuların çapı bu kadar.
Şu konyanın bu kadar gömülü oyması tamamen bizim yetersizliğimizden.

Transfer sezonlarında bas bas bağırdık az ama öz oyuncu alınsın rakipler çok kapanıyor dar alanda fark yaratacak oyuncular lazım dedik.

Şener donk ömer kılınç etobo marcao kerem ve oynamayanlarda dahil hala bu kadronun iyi olduğunu söyleyenler var.
Fatih terime laf söyleyenler oynanan oyundan değil kurduğu kadrodan dolayı laf söylemeleri lazım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yok ben bu zamana kadar fazla bir şey demedim ama adam ciddi ciddi Mustafa'yı çıkarıp babeli aldı oyuna.İstifa mi ediyorsun kovuyorlar mi bilmiyorum ama seni bir sene daha takımın başında izlersem kanser olacağım SAL ARTİK ADAM BİZİ SAL

Geri
Üst Alt