- 15 Eylül 2009
- 65.319
- 11.748
- 2.993
İstemiyom kazanmasını rdash
?
fb sampiyon olursa burada aglamayin o vakit
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İstemiyom kazanmasını rdash
?
Töbe de.8-0 olcana fb olsun sampiyon! Bjk kadar serefsiz ahlaksiz baska takim yok. Saldir Hatay
8-0 olcana fb olsun sampiyon! Bjk kadar serefsiz ahlaksiz baska takim yok. Saldir Hatay
8-0 olcana fb olsun sampiyon! Bjk kadar serefsiz ahlaksiz baska takim yok. Saldir Hatay
Kazanacak 11Beşiktaş'ın Hatayspor maçı 11'i belli oldu!
Ersin, Rosier, Welinton, Vida, N'Sakala, Josef, Atiba, Ghezzal, Ljajic, N'Koudou, Larin.
vurun arkadaşlarLinç yemek istemiyorum vurmayın ama son zamanlardaki bu antipatik sergen ve tayfasının ağlak çirkef tavırlarından sonra bende bunlar olacağına fener olsun istiyorum. Biz olamayacaksak elbet
3-1 kaybederler bizde rahatlariz artıkHadi lan Hatay, sergen gururunuzla oynadı. Çıkın gururunuz için oynayın bu maçı kazanın
Başakşehir maçında , resmen maç hakem eliyle hediye edildi.futbol bitti artık düşünüyorum düşünüyorum içinden çıkamıyorum rezalet fb nasıl 2.lik koltuğunda olur biz olalım demiyorum son 3 takımın hepsi bunlardan iyiydi
vurun arkadaşlar
Diğeri farklı mı renkdaş ?Ağlayarak fikstür değiştiren. Her maç kenarda hakemler üstünde baskı kuran. Maç bitiminde başka takımlara saydıran, hakem atamalarına laf eden. İstediği gibi at koşturan bir teknik direktörün takımı şampiyon olsun istemiyorum napayım.
Belkisi fazla. Hatay maçı Larin son dk penaltıyı verse hakem yine şampiyonduk.Başakşehir maçında , resmen maç hakem eliyle hediye edildi.
Sonra 8 maçta , 7 galibiyet 1 beraberlik aldılar. Örneğin.
Futbolda momentum önemli .
Bu iki takımın kollandığı kadar , kollansak liderdik belki de.