SL 20/21 H:39 | Beşiktaş 7-0 Hatayspor | MS | 1 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi lan Hatay, sergen gururunuzla oynadı. Çıkın gururunuz için oynayın bu maçı kazanın

8-0 olcana fb olsun sampiyon! Bjk kadar serefsiz ahlaksiz baska takim yok. Saldir Hatay

E0UVP64WYAAdMRX

futbol bitti artık düşünüyorum düşünüyorum içinden çıkamıyorum rezalet fb nasıl 2.lik koltuğunda olur biz olalım demiyorum son 3 takımın hepsi bunlardan iyiydi

Linç yemek istemiyorum vurmayın ama son zamanlardaki bu antipatik sergen ve tayfasının ağlak çirkef tavırlarından sonra bende bunlar olacağına fener olsun istiyorum. Biz olamayacaksak elbet

her firsatta terime ve gsye sallayan ali kocun aciklamalari hemen unutulmus burada
sirf fb yüzünden ogulcani kac mac oynatamadik ama evet sampiyon olsunlar ya
hani akil tutulmasi mi yasiyorsunuz ne yapiyorsunuz abi
genc yasta bu kadar unutkan olmayin her olayda

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

futbol bitti artık düşünüyorum düşünüyorum içinden çıkamıyorum rezalet fb nasıl 2.lik koltuğunda olur biz olalım demiyorum son 3 takımın hepsi bunlardan iyiydi
Başakşehir maçında , resmen maç hakem eliyle hediye edildi.
Sonra 8 maçta , 7 galibiyet 1 beraberlik aldılar. Örneğin.
Futbolda momentum önemli .

Bu iki takımın kollandığı kadar , kollansak liderdik belki de.

vurun arkadaşlar

Ağlayarak fikstür değiştiren. Her maç kenarda hakemler üstünde baskı kuran. Maç bitiminde başka takımlara saydıran, hakem atamalarına laf eden. İstediği gibi at koşturan ve herşeyden önemlisi hiç ceza almayan bir teknik direktörün takımı şampiyon olsun istemiyorum napayım.

lan daha son derbide adamlar kac bin tane fbliyi görevli gösterip stadin icine aldi
sonra da koro halinde ft ve gsye küfrettiler
böyle bir zihniyetin sampiyon olmasini isteyen gsli degildir benim icin

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Ağlayarak fikstür değiştiren. Her maç kenarda hakemler üstünde baskı kuran. Maç bitiminde başka takımlara saydıran, hakem atamalarına laf eden. İstediği gibi at koşturan bir teknik direktörün takımı şampiyon olsun istemiyorum napayım.
Diğeri farklı mı renkdaş ?
Sene boyu suçsuz kadını sosyal medyaya linç ettirdiler.
28 şampiyonluk diye , yalanlarla algı yarattılar.
Var operatörlerine kadar algı yaptılar.
Daha ne olsun ?

Başakşehir maçında , resmen maç hakem eliyle hediye edildi.
Sonra 8 maçta , 7 galibiyet 1 beraberlik aldılar. Örneğin.
Futbolda momentum önemli .

Bu iki takımın kollandığı kadar , kollansak liderdik belki de.
Belkisi fazla. Hatay maçı Larin son dk penaltıyı verse hakem yine şampiyonduk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt