⚽ SL 20/21 H:39 | Gençlerbirliği 0-2 Galatasaray | MS | 2 Mayıs

Gençlere 4.25 veriyormuş. Tupcuden bizlere hediye.

Ev Sahibi 1.5 Ü
MS 1 & 2.5 Ü
Deplasman 0.5 Alt

Skor Tahmini; 6-0

Saygı duyarım düşüncelerine. Alman kurt hocaya bende hayır demem. Ama otoriter ve karizmatik olmalı. Skibbe fazla sevimliydi. Feldkamp'a baktığın zaman tam bir lider görüyordun. Daum keza öyle. Öyle dalga geçilecek bir herife benzemiyor.

Mancini kral adamdı renktaş. Sabretmedik çünkü arkasında sürekli 60 yaşında dipdiri Fatih Terim vardı.

Öyle biri artık yok maalesef. 70 yaşına sevimli bir dede var başımızda ve takımda hiç otorite yok. Ve ciddi başarısızlık var ortada. Kimse dönüp arkasında bile bakmaz artık inan bana. Bitti devri ve herkes farkında.

Sana bunu ciddi ciddi söylüyorum, benim eskisi gibi ortamim olsa uA‘ile baski yapip Jürgen Klinsmann‘i getirmeye calisiriz.

Bence en ideal adamlardan biri.

Donk marcao donk taylan emre taylan marcao ömer emre gedson taylan marcao donk marcao şener emre şener taylan gedson taylan donk marcao donk muslera donk taylan marcao ömer taylan marcao emre taylan donk marcao ömer taylan emre gedson emre taylan donk emre şener taylan donk emre şener gedson taylan gedson emre gedson donk marcao ömer kerem aut.
Öyle deme hoca yalnız bırakılıyor.
Ailesi Galatasaray ve sevdikleri üçgeni ne olacak hem?
Abi işin şakası bir yana Terim e sabretmenin kılışdar mı gelsin diyenden farkı yok.gelsin ulan heyecan gelir özgüven gelir futbolculara

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

gençlerbirliği hayatını koyacak sahaya
çok büyük ihtimal yeniliriz

Tahminime göre en rahat izleyeceğimiz maç olacak, Gençlerbirliği defansı tam bir fiyasko. Tek ümidim 2.olup Ali Koç'u nelerin beklediğini görmek :)

Muslera disinda 30 üstü adam istemiyorum seneye. 2 senedir adam akilli kadro kuramadik

Twitter'da covid olan futbolcumuzun ilk 11den olduğu söyleniyor. Kim acaba? Gerçi as kadromuz sürekli değişiyor

Geri
Üst Alt