⚽ SL 20/21 H:39 | Gençlerbirliği 0-2 Galatasaray | MS | 2 Mayıs

1-0 gibi mukadder bir skorlar galip gelmek isteyecektir imparatorumuz.

Emre Akbaba'yı ilk 11 oynatacağına adım gibi eminim. Halbuki ilk 11 oynadığı maçlarda pek bir şey yapamadı. Sonradan girdiğinde 2 gol attı. Zaten topa 25 defa falan anca dokunuyor.

Bir de bence çift forvet yine tutmadı geçen hafta. Mohamed yedek oturmalı.

1500x500 (2).jpg

Emre Akbaba'yı ilk 11 oynatacağına adım gibi eminim. Halbuki ilk 11 oynadığı maçlarda pek bir şey yapamadı. Sonradan girdiğinde 2 gol attı. Zaten topa 25 defa falan anca dokunuyor.

Bir de bence çift forvet yine tutmadı geçen hafta. Mohamed yedek oturmalı.

E.A 11‘de zaten o kesin!

Gol atti ya, ikramiye olsun iste ;)

İlk isabetli şut 59'da gelir, gol 87'de gelir.. Tabi o zamana kadar gol yemezsek.

YOSPOS-puts-gun-to-head-guy-dancing-head-bopping-1411903135g.gif

Cok tuaf taraftariz, iki uc mac olmadi diye hemen elestiri.. bi 10 ,15 mac oynansin cift forvetle sonra olurmu diye tartisiriz.. sanki 2 macla olacak bisey

Halil olmazsa , çift forvet işi baya zor.
2'liden biri mutlaka o olur gibi.

İnşallah havadan korner atabiliriz bu maç. Tek isteğim bu.

Cok tuaf taraftariz, iki uc mac olmadi diye hemen elestiri.. bi 10 ,15 mac oynansin cift forvetle sonra olurmu diye tartisiriz.. sanki 2 macla olacak bisey
Her şeyin de denenmesi ve ısrar edilmesi gerekmiyor. Senin orta saha hattın şu beğenmediğimiz ligde ancak istisnai birkaç maçta rakibe net üstünlük kurabilmişse, hatta ligin vasat dediğimiz takımlarına karşı bile pek çok defa ezilmiş, topu forvet hattına taşımaktan aciz kalmışsa, maça çift forvetle çıkmayı aklından geçirmemelisin. Ha, maçın gidişatına göre sonlarda üç forvete bile dönersin, o ayrı bir senaryo...

eze eze yeneceğiz 7-8 gollü galibiyet bekliyorum özellikle beklerden katkı alacağız imparator gerçek imparator kimmiş gösterecektir

Geri
Üst Alt