Alper Soysal
Sarı Üye
- 3 Ağustos 2013
- 803
- 243
- 733
Abi bu herif oynayacağına kendi oyuncumuz olan Kılınç pekala iç oynayabilir.Kılınç tan ne artısı var.Hem kiralık ne diye Benfica ya oyuncu yetiştiriyoruz.Baska os oyuncumuz var mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi bu herif oynayacağına kendi oyuncumuz olan Kılınç pekala iç oynayabilir.Kılınç tan ne artısı var.Hem kiralık ne diye Benfica ya oyuncu yetiştiriyoruz.Baska os oyuncumuz var mi
Bak abartmıyorum ben çıkayım Terim'den iyi yönetirimGitmesini isteyenler kimi istiyor mesala tudor gibi yabancı bir çomar ımı yoksa Okan gibi çıtır birini mi? Kimin gelmesini hayal ediyorsunuz cidden merak ediyorum. Kim gelecekte daha iyi olacak ?
SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Takim rezil iste oyle dusun. Gol yok asist yok belhanda daha iyiydi bundan arada bir asistin asisti yapıyorduGedson takimin en iyi topcusu
Gole uzulenler var midir reis?
Kilinc zaten oynamali Bana kilinci anlatmana gerek yokkiAbi bu herif oynayacağına kendi oyuncumuz olan Kılınç pekala iç oynayabilir.Kılınç tan ne artısı var.Hem kiralık ne diye Benfica ya oyuncu yetiştiriyoruz.
Tabi önce teknik heyetin değişmesi lazımmevcut teknik heyetle ilk maçtan eleniriz
Bizim de gücümüz bu kadar reis. Ezemiyoruz.Gençlerbirliğinin teknik adamına helal olsun..
Adamın elindeki kadro 2.lig kadrosu..
Gene de ezilmiyo..
Güçleri o kadar..
ne alakaymış bıkmadılar mı gs'ın istedigi oyuncuları alıp rezil olmaktanEzikler,antuda Halil Dervişoğlu' nu transfer etmişler,haberiniz olsun,gidiyor adam!...
Eyvah eyvahEzikler,antuda Halil Dervişoğlu' nu transfer etmişler,haberiniz olsun,gidiyor adam!...
Taylan Emre Soso sanki daha iyi olur.Gedson Kılınç ın yedeği olurKilinc zaten oynamali Bana kilinci anlatmana gerek yokki
taylan
Emre Gedson
bize 1 golden fazlasi haramKaleci kova. Daha fazla denemek lazim
Rakip tirt ama bizim bu lanet pas pas sistemi yuzunden maci koparamadik hala
Yemin ediyorum, Ömer in babası bile saracchi yi oynatırÖmer'in oynadığı oyunu saracciye oynatmayı denemek adamın aklına gelmiyor. Herif sadece pozisyonu yiyor. Sarachi en azından çizgiye iner ver kac yapar. Ömer odun gibi herif