⚽ SL 20/21 H:39 | Gençlerbirliği 0-2 Galatasaray | MS | 2 Mayıs

Özellikle Ankaragücü maglubiyetinden sonra yaptigimiz tahlillerde sezon sonunda Besiktas ve biraz Trabzon disinda puan kaybedilecek takimin olmadigini hep üstüne basa basa söylüyorduk. 6 maclik periyottan sadece 1 galibiyet cikarinca sezon bitmisti. Besiktas'a farkli maglup olup geberik Denizli ve Malatya'yi bir sekilde yeneriz top oynamasak bile.

yil 2021

sag bek sener

sol bek omer

tenor.gif
SG benjamin mi geçiyorsun derdim 2 yıl önce ama oluyor işte anasını satayım.

Gitmesini isteyenler kimi istiyor mesala tudor gibi yabancı bir çomar ımı yoksa Okan gibi çıtır birini mi? Kimin gelmesini hayal ediyorsunuz cidden merak ediyorum. Kim gelecekte daha iyi olacak ?

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bi bitmediniz ya.

Gitmesini isteyenler kimi istiyor mesala tudor gibi yabancı bir çomar ımı yoksa Okan gibi çıtır birini mi? Kimin gelmesini hayal ediyorsunuz cidden merak ediyorum. Kim gelecekte daha iyi olacak ?

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

niye çomar mesela bir sebep var mı

tek adam olmaya çalışmadığı için mi

medyaya medenice davranıp korkmadan soru sorabildikleri için mi

damadından twitter trolü çıkarmadığı için mi

kaybedince rakip kulübeye saldırmadığı, değişik triplere girmediği için mi

kurduğu takım 2 sene mevcut hocanın elinde bile iş yaptığı, aldırdığı hemen her oyuncudan para kazanma imkanı doğduğu için mi

neden çomar mesela adam

klopp da gelse çomar diyeceksiniz

tek derdiniz tek düşünceniz galatasaray bir diktatörün insafına bırakmak

Sene sonu hocaya deseler Halil mi Mostafa mı hangisinin bonservisini alalım Halil derse şaşırmam, arkadaş Falcao eyvallahta GALATASARAY'ın geleceğinin teminatı olabilecek santraforu çürüttün be hoca
Hatalı olmaz. Mostafa da alınacaktır ama Halil demesi yani önce onu istemesinin nesi yanlış ? Bana kalırsa farklı özellikleri olan ve sürekli oyunda bir futbolcu Halil.

Son düzenleme:
Beinsport’a maçı İngilizce izleyen var mı ? Ya da maçı orada anlatan eleman kim, bilen var mı ? Gedson’un pozisyonuna kırmızı kart olmalı diye yorum yaptı da arkadaş.. Bir spiker nasıl yorum yapabiliyor?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt