⚽ SL 20/21 H:39 | Gençlerbirliği 0-2 Galatasaray | MS | 2 Mayıs

Hoca oyundan memnun demek ki, oyuncu değiştirmemiş.

Şu kadroda az bir parlayan Kerem ve Halil var. Bunları şeş kaza oynattı da keşfetti.

bunların bize gol atması mucize olur

1-0ı koruyup şl yolunda adımlara devam

10450133-6597-4D96-AF03-92EDF48F834E.webp

Hücumda Mustafa, Halil, Onyekuru ve Kerem gibi 4 tane pirlanta gibi oyuncuya sahibiz. Alternatif olarak Sivas'ta gol ve asistleriyle ön plana cikan Emre ve hücumun her bölgesinde alternatif oyuncu rolünü üstlenecek mücadeleci Ogulcan var. Orta sahada merkezinde Taylan ve Gedson gibi iki tane kaliteli oyuncuya sahibiz. Kalede Muslera, yedegi Okan. Gayet iyi yine. Sag bekte Norvec milli takiminin ve Olympiakos'un daimi oyuncusu Omar ve Premier Lig'de senelerce forma giymis Yedlin var. Sol stoperde Marcao gibi bir oyuncu var. Formda oldugu zaman ligin en iyi stoperi.

Bu seneden sonra artik kadrodaki geberik adamlardan kurtulmak lazim. Bu isimler kim? Falcao, Feghouli, Arda, Babel, Akbaba, Etebo, Sener, Ömer, Saracchi, Linnes, Donk, Luyindama ve Fatih'ten Galatasaray'a uzun vadede fayda gelmez. Bunlarin hepsini göndermek lazim.

Takimin %50'si kalmali, %50'si gitmeli yani. Ben Fatih Terim'e zerre güvenmiyorum. Ilk 11'e bir stoper, bir sol bek, bir orta saha, bir de lider özellikli bir oyuncu alirsan ilk paragrafta saydigim adamlarla 16-17 oyunculuk bir havuz elde ediyoruz. Sergen Yalcin'in sampiyon olmasina yetmisti bu sayi. Gerisini de bonservis bedeli ödenmeyecek Salih, Aytac vs. böyle türklerle doldurursun.

Doğru tespit Murat ama Yedlin konusunda emin değilim. Orta saha ve beklerimiz en zayıf yerimiz buna ek olarak Donk yerine iyi bir stoper ama lider özellikleri olan bir isim, Ujfalusi gibi. Luyindama demiyorum bile direkt şut.

Babel yerine Mustafa girmeli

Terim zaten 4 senedir ne yaptığını bilmediği için bu haldeyiz

Halen de savunuluyor

Şaşırıyorum artık

Açıkçası artık Terim'i savunanlarda art niyet arıyorum

Başka türlü mantıklı bir izahı olamaz
Fatih Terim ne yaptigini bilse bu Sener, Ömer, Akbaba ve Babel'i oynatmazdi.

Yedekte 3 bek var, hepsi de sahaya cikanlardan iyi.

Babel'in yerine Mustafa'yi oynatirsin.

Akbaba yerine Kilinc veya Ogulcan'i tercih edersin.

Şu kaybettiğimiz rize, konya, karagümrük, alanya maçarından (son dakikalarda yediğimiz) sadece 1 maç yahu 1 maçtan 1 puan almış olsaydık şu an %1 olan şampiyonluk ihtimalimiz en kötü %20-30 olabilirdi.

Geri
Üst Alt