GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:4 | Kasımpaşa 1-0 Galatasaray | MS | 4 Ekim
Alper Altun

⚽ SL 20/21 H:4 | Kasımpaşa 1-0 Galatasaray | MS | 4 Ekim Sayfa 132

Alper Altun ·

Cevap
2,8K
Okunma
92K
Sayfa
132/141
MKasımpaşa10Galatasaray4 Ekim
1-0 yeniliyosun ve dakika 90+4 neden ısrarla savunmadan topla çıkmaya kalkarsın bunun izahı nedir çok taktım bu olaya,hocanın kesin talimatı olmasa futbolcular manyak değil heralde 1 maç yaparlar 2.maça fırçayı yedikleri için denemezler bile erken delirtmeye başladınız hadi hayırlısı..

Dursun özbek hain ilan ettiniz. Adam tarihin en iyi kadrolarından birini kurdu, o kadro 2 sene şampiyon oldu. Sonra albayrak ve cengiz dağıttı herşeyi.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim butun takimin beklerini topla bir caner etmez. Bir tane duzgun top cevrilmez mi iceriye? Ayni sekilde butun santraforlari topla sakat aboubakar etmez. Kanat ve orta sahaya hic girmiyorum. Sampiyon olacakmisiz nereye oluyorsun ilk 5e giremezsin

Abicim adamın eline oyuncu vermediler yahu. Istedikleri de alınmadı. Tamam Terimde de hata var ama olan da bu yani.
Yaw saçma sapan yorum yapmayın

Diagne
Falcao
Akbaba
Etobo
Jimmy
Şener
Lemina
Seri
Onyekuru
Arda
Donk
Babel

Bana mı aldılar mı oyuncuları?

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

emre kilinc harici hucumda bitane duzgun adam yok.sirf hucum hattina 4 adam lazim.neyse eldeki malzemeden smeih kaya ve emre colaklar çıkarsın cikarabilyosa, yoksa alanya falan şampiyon olur

Abi iyi diyosun da son 3 maçta akan oyundan golümüz yok. Hocanın tercihleri taktiği planı 10 tane adam da gelse değişmiyor ki
Gelse diye varsayım yapamayız. Gelmemiş elimizdekilerin durumu da belli kazanınca mobese görünce konuşan mikrofon ve kamera hastaları ne hikmetse lrtada yoklar. Terim elbette hatalı hemde dibine kadar ama eldeki malzeme bu işte.

Yönetiminden hocasına gitmeyi bekleyen, istifa etmeyen G.Sarayli değildir ( Not: G.Sarayli yerine başka şey yazacaktım, geçmişin hatrina yazmıyorum ama yeter artık )

Futbol profesörü Fatih bey'in oyun anlayışı sağa dön sola ver ,geriye ver ,yana bi daha ver ne bu top bizde iyi oynuyoruz imajı bu futbol anlayisi 1950 de kaldı artik ne oyunu okuyabiliyorsun ne bisey haydi torun bakmaya

Diagne gelsin oynasin faydali olur seyirci yuzunden adam itibarsizlastirildi diyenler 2 mac oynasin 3.mac soversiniz dedim nerdesiniz cikin savunun 13 milyonluk kazigi bonservisini verin gitsin demistim

Geri
Üst Alt