Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
Sokuyorsunuz çünkü gir bak etebonun ilk maçında ki yorumlaraEn çok da şu onlar oynasa yerin dibine sokacağız lafına ayar oluyorum.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sokuyorsunuz çünkü gir bak etebonun ilk maçında ki yorumlaraEn çok da şu onlar oynasa yerin dibine sokacağız lafına ayar oluyorum.
Kimi oynatacak kardeşim ? Ali Yavuz Sekidika koysa iki hata yapsa yerin dibine sokacağız. Adam forvetsiz CL grubuna girdi ilk yarı forvetsiz kapattık yahu. Yapmayın etmeyin. Tamam hoca hatalı kabul ediyorum.
bu da dogru,iyi gecelet
Gerçekten bu maç sırf Feghouli'yi izledim adam bayağı art niyetli Belhanda 'nın gönderilme mevzusu ile birlikte iyice art niyetli oldu sahada sadece Belhanda'ya pas atıyor Belhanda müsait değilse topa basıyor bir tur atıyor yine Belhanda'yı buluyor bir şekilde bunu ilk defa da yapmıyor son defa daO feghouli uzun zamandır takıma ihanet ediyor ve terim de bu duruma göz yumuyor. Haine destek veren de benim gözümde hainlik yapıyordur
O birakmadı yonetim paragöz ilan etti,satti Gomise 1 trilyon ekstradan vermediler sonra onun acığıni kapatmak icin 150 trilyon harcadilar![]()
Diagne'yi Falcao'yu donunda sallar
Şu adamı nasıl bıraktın be hoca
Yalan mı yahu Sekidika geçen sene kupada bir maçta oynadı edilen küfürlerin haddi hesabı yok.En çok da şu onlar oynasa yerin dibine sokacağız lafına ayar oluyorum.
Mesela yani renktasCagne onune pas vermeyi bilmiyor yav tam tahta
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Beceriksizler,yalancılar. Ne bekliyordun ki renktaş?Apo ile Yusuf yine arka kapıdan sessizce arazi olmuş diyorlar
Ekli dosyayı görüntüle 97406
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adam ne yapsin ya,onu demesin bunu demesin...yonetimi hem destekliyo hem yetersizligini de dile getiriyo iste.bela mi okusun arkalarindanO zaman fatih terimde yönetimi korumayacak. Daha 3 gün önce bu kadroyla ligde idare ederim demedimi?
Tamam abicim Tudoru getirin. Getirin de paspas olalım.sadece son kelımen icin diyorum levent abi hoca hatalı ve bolca hatalar yapıyor düzeltmedigi hatta farkına bile varmadıgı icin bu hataların kaç puanlarımız gitti sende biliyorsun
hocayı bende severım ama artık yeter yanı herkesın gördügünü görmüyor inatla
arap inadı yuzunden kac tane mac verdık bilemiyorum
90 dakıka oynatma ama gencleri 10 15 dk al ne kaybederız feguliden kötülermi
Kasımpaşa gibi bir takıma bunlar pozisyon mu renktaş?Savunmak için demiyorum da ilk yarıda Diagne ikinci yarıda Falcao karşı karşıya kaçırdı. Diagne boş pozisyonda kafayı kaleciye vardı. Nasıl pozisyonumuz yok hangi maçı izlediniz? Forvetimiz yok desen anlarım
Olur da yenersek diye bir konuşma hazırlamışdır, gece gündüz çalışıyoruz hastanelik olduk her an transfer düşünüyoruz Galatasaray'da transfer bitmez diyeApo ile Yusuf yine arka kapıdan sessizce arazi olmuş diyorlar
Ekli dosyayı görüntüle 97406
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Grasshoppers macıni izlemeye gitmiş