GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:4 | Kasımpaşa 1-0 Galatasaray | MS | 4 Ekim
Alper Altun

⚽ SL 20/21 H:4 | Kasımpaşa 1-0 Galatasaray | MS | 4 Ekim Sayfa 137

Alper Altun ·

Cevap
2,8K
Okunma
92K
Sayfa
137/141
MKasımpaşa10Galatasaray4 Ekim
Kimi oynatacak kardeşim ? Ali Yavuz Sekidika koysa iki hata yapsa yerin dibine sokacağız. Adam forvetsiz CL grubuna girdi ilk yarı forvetsiz kapattık yahu. Yapmayın etmeyin. Tamam hoca hatalı kabul ediyorum.

sadece son kelımen icin diyorum levent abi hoca hatalı ve bolca hatalar yapıyor düzeltmedigi hatta farkına bile varmadıgı icin bu hataların kaç puanlarımız gitti sende biliyorsun
hocayı bende severım ama artık yeter yanı herkesın gördügünü görmüyor inatla
arap inadı yuzunden kac tane mac verdık bilemiyorum
90 dakıka oynatma ama gencleri 10 15 dk al ne kaybederız feguliden kötülermi

Sekidikiada problem baska,hoca guvemedi belliki.ali yavuz bu takimi tasir ama su kurtlar sofrasina girmemeli şimdiden. O cocugu yedirmeyiz taraftara,kupa maclarinda oynar elbet

O feghouli uzun zamandır takıma ihanet ediyor ve terim de bu duruma göz yumuyor. Haine destek veren de benim gözümde hainlik yapıyordur
Gerçekten bu maç sırf Feghouli'yi izledim adam bayağı art niyetli Belhanda 'nın gönderilme mevzusu ile birlikte iyice art niyetli oldu sahada sadece Belhanda'ya pas atıyor Belhanda müsait değilse topa basıyor bir tur atıyor yine Belhanda'yı buluyor bir şekilde bunu ilk defa da yapmıyor son defa da

1601834929687.png

Diagne'yi Falcao'yu donunda sallar

Şu adamı nasıl bıraktın be hoca
O birakmadı yonetim paragöz ilan etti,satti Gomise 1 trilyon ekstradan vermediler sonra onun acığıni kapatmak icin 150 trilyon harcadilar

sadece son kelımen icin diyorum levent abi hoca hatalı ve bolca hatalar yapıyor düzeltmedigi hatta farkına bile varmadıgı icin bu hataların kaç puanlarımız gitti sende biliyorsun
hocayı bende severım ama artık yeter yanı herkesın gördügünü görmüyor inatla
arap inadı yuzunden kac tane mac verdık bilemiyorum
90 dakıka oynatma ama gencleri 10 15 dk al ne kaybederız feguliden kötülermi
Tamam abicim Tudoru getirin. Getirin de paspas olalım.

Savunmak için demiyorum da ilk yarıda Diagne ikinci yarıda Falcao karşı karşıya kaçırdı. Diagne boş pozisyonda kafayı kaleciye vardı. Nasıl pozisyonumuz yok hangi maçı izlediniz? Forvetimiz yok desen anlarım
Kasımpaşa gibi bir takıma bunlar pozisyon mu renktaş?

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Patrice Evra: “Şiddeti tavsiye etmiyorum ama Manchester United'da bazı kişilerin tokatlanmaya ihtiyacı var”

Uyarlayabiliriz bize de.

Geri
Üst Alt