GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:4 | Kasımpaşa 1-0 Galatasaray | MS | 4 Ekim
Alper Altun

⚽ SL 20/21 H:4 | Kasımpaşa 1-0 Galatasaray | MS | 4 Ekim Sayfa 138

Alper Altun ·

Cevap
2,8K
Okunma
92K
Sayfa
138/141
MKasımpaşa10Galatasaray4 Ekim
Omar: "Galatasaray, 3 günde 1 maç yapmaya alışkın bir camia. Ne olursa olsun dürüst olmak lazım, maçta istediğimiz tempoyu yakalayamadık. O yüzden maç temposunun yoğunluğunu bahane edemeyiz."

son dk omar kadro disi

Gerçekten bu maç sırf Feghouli'yi izledim adam bayağı art niyetli Belhanda 'nın gönderilme mevzusu ile birlikte iyice art niyetli oldu sahada sadece Belhanda'ya pas atıyor Belhanda müsait değilse topa basıyor bir tur atıyor yine Belhanda'yı buluyor bir şekilde bunu ilk defa da yapmıyor son defa da
Ben geçen sezon başından beri diyorum adam hainin önde gideni. 2 mt önünden top geçse hamle yapmıyor hiçbir şey umrunda değil adamın.

Tamam abicim Tudoru getirin. Getirin de paspas olalım.
Fatih hocanın gitmesinden yana değilim ama eleştiriyi hakediyoe hoca kimse kusura bakmasın eskiden böyle değildi hoca transfer kısmında sonuna kadar haklı ama hoca saha içinde biseyleri düzeltmek için cabalamali yoksa durum vahim yenildigimz takım Kasımpaşa yani Alanya vs olsa tepkim olmazdı sahsen

EjgQy_4XcAUwX4H.webp

Evet kaybettik ya otoparktan kaçacak.

Savunmak için demiyorum da ilk yarıda Diagne ikinci yarıda Falcao karşı karşıya kaçırdı. Diagne boş pozisyonda kafayı kaleciye vardı. Nasıl pozisyonumuz yok hangi maçı izlediniz? Forvetimiz yok desen anlarım
Şu haldeki takımda suçu bir kişiye yıkmak kadar bir kişiyi aklamaya çalışmak da saçma reis inan Fatih Terim'den teknik ekibe yönetiminden futbolcusuna kadar el birliği ile koskoca Galatasaray'ı bu hale getirdiler

Şu olayda bir tek suçu olmayan maçı izlerken kanser olan üzülen kafası öne düşen taraftardır

Ulan ligin en kötü kadrosu bizde olsa yine de bu futbolu izah edemezsiniz dalga mı geçiyorsunuz geçen sene resmen dream team kuruldu da noldu

Elinde mis gibi kanat var (Emre Kilinc) oynatmiyorsun. Arda, Feghouli ve Babel gibi dedeleri kanatlarda kullaniyorsun.
Emre,Kerem, Ogulcan, Sekidika ve diger gencleri neden oynatmiyorsun.

Verin cagneyi üzerine para da verin koitayi alin utanmaz adamlar iki tane duran forvet ile ne yapacaksınız. Ademi neden yolladiniz.

bak bu da dogru ama genclerin sans bulmasini ben de istiyorum ama bu gencleri tasiyacak 2 tane kaliteli futbolcu laizm ki siritmasinlar

Ben geçen sezon başından beri diyorum adam hainin önde gideni. 2 mt önünden top geçse hamle yapmıyor hiçbir şey umrunda değil adamın.
Etebo kalemizin önündeki pozisyonda kayıp topu aldı rakibin atağını kestiği yetmezmiş gibi sahanın bir ucundan diğer ucuna Kasımpaşa'nın futbolcularını ayağının altına aldı rakip kaleye kadar depar attı topu Feghouli'ye ceza sahasının önünde pas attı beyefendi top 15cm uzağından geçti diye...

Fatih hocanın gitmesinden yana değilim ama eleştiriyi hakediyoe hoca kimse kusura bakmasın eskiden böyle değildi hoca transfer kısmında sonuna kadar haklı ama hoca saha içinde biseyleri düzeltmek için cabalamali yoksa durum vahim yenildigimz takım Kasımpaşa yani Alanya vs olsa tepkim olmazdı sahsen
Hoca eleştirilmez değil sadece doğru doneler gerekiyor. Diagne,Falcao konusunda eleştiremeyiz. Diğerleri tamamdır.

Geri
Üst Alt