Ben geçen sezon başından beri diyorum adam hainin önde gideni. 2 mt önünden top geçse hamle yapmıyor hiçbir şey umrunda değil adamın.Gerçekten bu maç sırf Feghouli'yi izledim adam bayağı art niyetli Belhanda 'nın gönderilme mevzusu ile birlikte iyice art niyetli oldu sahada sadece Belhanda'ya pas atıyor Belhanda müsait değilse topa basıyor bir tur atıyor yine Belhanda'yı buluyor bir şekilde bunu ilk defa da yapmıyor son defa da
KAVGA ETTİĞİNİZ GÜNÜN SABAHINA SOKAYIMEkli dosyayı görüntüle 97407
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fatih hocanın gitmesinden yana değilim ama eleştiriyi hakediyoe hoca kimse kusura bakmasın eskiden böyle değildi hoca transfer kısmında sonuna kadar haklı ama hoca saha içinde biseyleri düzeltmek için cabalamali yoksa durum vahim yenildigimz takım Kasımpaşa yani Alanya vs olsa tepkim olmazdı sahsenTamam abicim Tudoru getirin. Getirin de paspas olalım.
Şu haldeki takımda suçu bir kişiye yıkmak kadar bir kişiyi aklamaya çalışmak da saçma reis inan Fatih Terim'den teknik ekibe yönetiminden futbolcusuna kadar el birliği ile koskoca Galatasaray'ı bu hale getirdilerSavunmak için demiyorum da ilk yarıda Diagne ikinci yarıda Falcao karşı karşıya kaçırdı. Diagne boş pozisyonda kafayı kaleciye vardı. Nasıl pozisyonumuz yok hangi maçı izlediniz? Forvetimiz yok desen anlarım
evra lavuğu milli takımda yaptıklarından sonra dayak yememiş sanırım abiPatrice Evra: “Şiddeti tavsiye etmiyorum ama Manchester United'da bazı kişilerin tokatlanmaya ihtiyacı var”
Uyarlayabiliriz bize de.
Feghouli, Babel, Arda, Belhnda yerine bir veya iki genç oynasaydı ne olurdu bugün? 5-0 mı yenilirdik? Rezil mi olurduk? Ama olur mu? Evlatlarını üzer mi? Kaşarları karşısına alabilir mi? Cesaret edemez. Çünkü korkak.
Sus lanevra lavuğu milli takımda yaptıklarından sonra dayak yememiş sanırım abi
Etebo kalemizin önündeki pozisyonda kayıp topu aldı rakibin atağını kestiği yetmezmiş gibi sahanın bir ucundan diğer ucuna Kasımpaşa'nın futbolcularını ayağının altına aldı rakip kaleye kadar depar attı topu Feghouli'ye ceza sahasının önünde pas attı beyefendi top 15cm uzağından geçti diye...Ben geçen sezon başından beri diyorum adam hainin önde gideni. 2 mt önünden top geçse hamle yapmıyor hiçbir şey umrunda değil adamın.
Şu iki beceriksiz yüzünden hocanın düştüğü duruma bak.Ekli dosyayı görüntüle 97408
Evet kaybettik ya otoparktan kaçacak.
Valla eski terim olsa masaya yumruğunu vurur konuşurdu. Biz terimi böyle biliyorduk. Şimdi ne şiş yansın ne kebap tavrında bunu herkez görüyor.Adam ne yapsin ya,onu demesin bunu demesin...yonetimi hem destekliyo hem yetersizligini de dile getiriyo iste.bela mi okusun arkalarindan
Hoca eleştirilmez değil sadece doğru doneler gerekiyor. Diagne,Falcao konusunda eleştiremeyiz. Diğerleri tamamdır.Fatih hocanın gitmesinden yana değilim ama eleştiriyi hakediyoe hoca kimse kusura bakmasın eskiden böyle değildi hoca transfer kısmında sonuna kadar haklı ama hoca saha içinde biseyleri düzeltmek için cabalamali yoksa durum vahim yenildigimz takım Kasımpaşa yani Alanya vs olsa tepkim olmazdı sahsen